ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς επτά κόντρα στον Ατρόμητο ο Πλατανιάς

Χωρίς επτά κόντρα στον Ατρόμητο ο Πλατανιάς
Μανούσος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Παράσχος προετοιμάζει την ομάδα του Πλατανιά για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν χωρίς να έχει έχει στην διάθεση του επτά ποδοσφαιριστές.

Με εκτός έδρας αναμέτρηση κλείνει τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Πλατανιάς καθώς θα αγωνιστεί στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Η ομάδα των Χανίων που προέρχεται από ήττα στο ματς με τον ΠΑΟΚ θέλει να ολοκληρώσει με ένα θετικό αποτέλεσμα τη χρονιά σε μια σεζόν που σίγουρα κρίνεται επιτυχημένη πέρα ως πέρα για τον Πλατανιά.

Το αρνητικό για τον Παράσχο είναι πως στο ματς της Κυριακής δεν θα έχει στην διάθεση του επτά ποδοσφαιριστές απόρροια των τιμωριών και των τραυματισμών που υπάρχουν.

Συγκεκριμένα τιμωρημένοι είναι οι Μανούσος,Μπανανά,ΣτάθηςκαιΒάντερσον ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Μαραγκός,ΜουνάφοκαιΓιορέντεκαι η συμμετοχή τους θα κριθεί τις επόμενες μέρες αν και στην ομάδα των Χανίων δεν πρόκειται να ρισκάρουν.

Ουσιαστικά για τους Μπανανά και Μουνάφο η παρουσία τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ίσως ήταν και η τελευταία με τη φανέλα του Πλατανιά καθώς και οι δυο μένουν ελεύθεροι.

Στην προπόνηση της Τρίτης όσοι παίκτες είχαν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ