ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χριστόπουλος: "Χάσαμε στις λεπτομέρειες"

Χριστόπουλος: "Χάσαμε στις λεπτομέρειες"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν είχε παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του και τον τρόπο που αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό και στάθηκε σε μικρές λεπτομέρειες που στέρησαν τους βαθμούς.

Κάποιες μικρές λεπτομέρειες στέρησαν τους βαθμούς από τον Πλατανιά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο νεαρός προπονητής απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του και τόνισε ότι λυπάται για την προσπάθεια των παικτών του αλλά και του κόσμου που στήριξε τον Πλατανιά.

Χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής είπε:

"Δεν πιστεύω ότι η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο εάν η τύχη είναι ένας μικρός παράγοντας 5% τον τελευταίο μήνα νομίζω ότι δεν είναι μαζί μας. Παίξαμε στα ίσα απέναντι στον Παναθηναϊκό και καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στην πρώτη του ευκαιρία.

Δεν θυμάμαι να είχε φάσεις, δεν θυμάμαι να έπιασε πολλές φορές τη μπάλα ο τερματοφύλακάς μας, όμως δεχθήκαμε φθηνά κι εύκολα γκολ. Το πρώτο σε λάθος στο μισό του γηπέδου μας, το δεύτερο από κόρνερ και το τρίτο σε σέντρα σουτ που σχεδόν το βάλαμε μόνοι μας. Λυπάμαι για την προσπάθεια των παιδιών αλλά και για τον κόσμο που ήρθε ξανά για να μας στηρίξει».

Για την αμυντική του γραμμή:
«Είμαι ικανοποιημένος από την αμυντική γραμμή της ομάδας. Παίξαμε ψηλά κι ανοικτά σε μεγάλη διάρκεια απέναντι στον Παναθηναϊκό και η άμυνά μας κινδύνεψε ελάχιστα εάν εξαιρέσουμε τις στημένες φάσεις. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν συγκυριακά και δεν έχουν καθαρή ευθύνη οι αμυντικοί. Στις λεπτομέρειες δεν σταθήκαμε καλά σε άμυνα και επίθεση».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ