ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χριστόπουλος: "Αυτή η νίκη ανήκει στους ποδοσφαιριστές μου"

Χριστόπουλος: "Αυτή η νίκη ανήκει στους ποδοσφαιριστές μου"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την πρώτη νίκη του Πλατανιά και μάλιστα κόντρα σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους.

Κάθε λόγο για να χαμογελάει είχε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο νεαρός τεχνικός είδε την ομάδα του να επικρατεί με 3-0 του αντιπάλου του και παράλληλα να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο κάτι το οποίο ήταν και το πλέον σημαντικό καθώς φάνηκε ότι η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις βγαίνει στο γήπεδο.

Γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο νεαρός τεχνικός ο οποίος απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την επικράτηση και την εμφάνιση τους.

Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χριστόπουλος σημείωσε:

«Πήραμε μια σπουδαία νίκη γιατί πάντα η πρώτη νίκη είναι γλυκιά αλλά και γιατί κάναμε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Αυτή η νίκη ανήκει στους ποδοσφαιριστές μου γιατί έδωσαν όλη την ενέργεια και κατάφεραν με την καρδιά τους και την ποιότητα τους να κάνουν ένα σημαντικό διπλό. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Νιώθω όμορφα που βρίσκομαι σε αυτήν την αίθουσα γιατί πριν από 2 χρόνια το πρώτο μου παιχνίδι ήταν με τον ΠΑΣ Γιάννενα».

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αναφέρθηκε στην εξέλιξη του αγώνα έπειτα από τα γρήγορα γκολ:
«Μας δόθηκε η δυνατότητα να καθαρίσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Τελικά σήμερα καταφέραμε να μετατρέψουμε την καλή μας εμφάνιση και σε νίκη».

Για την αλλαγή του συστήματος σε σχέση με τα πρώτα δύο ματς, είπε:
«Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό όπως και ο κάθε αντίπαλος. Δεν νομίζω ότι ήταν ο σχηματισμός που μας οδήγησε στη νίκη αλλά η εμφάνιση μας. Το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και όλα τα παιδιά έχουν δημιουργήσει μια οικογένεια.

Εμείς έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας, το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Άλλοι είναι καλύτεροι από εμάς και εμείς είμαστε καλύτεροι σε άλλα. Εμείς δουλεύαμε σκληρά και ξέραμε ότι θα βγει στο γήπεδο η σκληρή δουλειά που κάνουμε».

Σχετικά με το αν περίμενε αυτή την εικόνα του Εργοτέλη είπε:
«Και εμείς βγάλαμε πολύ ενέργεια στο γήπεδο, οπότε ο Εργοτέλης δυσκολεύτηκε πολύ. Βελτίωσε πολύ την εικόνα του σε σχέση με το φιλικό που δώσαμε στα Χανιά.

Ο προηγούμενος προπονητής έκανε πολύ καλή δουλειά σε αντίθεση με τα αποτελέσματα και πιστεύω ότι θα έχει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση με τον Παύλο. Εμείς δεν αφήσαμε τον Εργοτέλη να μας απειλήσει».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ