ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χατζηνικολάου: "Καλή και η ισοπαλία"

Χατζηνικολάου: "Καλή και η ισοπαλία"
Πλατανιάς - Ατρόμητος Χατζηνικολάου INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο Ατρόμητος.

" Φυσικά και είμαστε ευχαριστημένοι, όταν παίζουμε με έναν αντίπαλο όπως είναι ο Ατρόμητος. Τώρα δημιουργούμαστε σαν ομάδα, πρώτη φορά στο γήπεδο μας και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για το πάθος με το οποίο μας υποστήριξε", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά στην NOVA.

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε:

"Ευχαριστώ τον κόσμο για την ατμόσφαιρα και το κουράγιο που μας έδωσαν, Στο πρώτο μέρος χρειάστηκε χρόνος μέχρι να βρουν τον ρυθμό οι παίκτες και ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες για γκολ. Στο 2ο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, κλείσαμε τους χώρους και μάλιστα προς το τέλος μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα και γκολ.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που δούλεψαν σε αυτό το διάστημα της διακοπής. Είμαι ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα πολύ φορμαρισμένη. Το μηδέν στην άμυνα είναι δουλειά όλων των ποδοσφαιριστών, γιατί κλείνουν τους χώρους και δεν δέχεται πίεση ο Κηπουρός. Τις επιτυχίες τις δίνουν οι άμυνες".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ