ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χατζηνικολάου: "Δύσκολη ημέρα για τον Πλατανιά"

Χατζηνικολάου: "Δύσκολη ημέρα για τον Πλατανιά"
Χατζηνικολάου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, παραδέχθηκε ότι η ισοπαλία (1-1) με τον Απόλλωνα Σμύρνης ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες παραμονής της ομάδας των Χανίων στη Super League Σουρωτή.

Ο Πλατανιάς απέτυχε να επικρατήσει του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στα Περιβόλια για την τελευταία χρονικά αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, Γιάννης Χατζηνικολάου, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του και τόνισε ότι εάν οι παίκτες του είχαν καθαρό μυαλό στο τελευταίο δεκάλεπτο, θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη.

"Απόψε είναι μια δύσκολη ημέρα για τον Πλατανιά. Θέλαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και να έχουμε την ελπίδα της παραμονής. Δυστυχώς δεν ήρθαν οι τρεις βαθμοί, παραμείναμε στην ίδια θέση, στην ίδια απόσταση από τον Απόλλωνα.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές. Χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα, από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Η προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά ήταν τεράστια. Τα παιδιά είχαν πάρα πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Μακάρι να είχαμε και σε κάποια άλλα παιχνίδια - πρωτύτερα - την ίδια εικόνα. Δεν θα ήμασταν εδώ τώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε για την παρουσία και την παρότρυνση. Περισσότερο καθαρό μυαλό αν είχαμε στα τελευταία λεπτό, με την πίεση που ασκήσαμε στον Απόλλωνα θα παίρναμε το ματς. Δεν κινδυνεύσαμε ποτέ από τον Απόλλωνα.

Δέχθηκα μια πρόταση να επιστρέψω, δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Έστω, και εγώ και κάποιοι άλλοι να έρθουν κοντά. Η θέση είναι δύσκολη, τα πόδια των ποδοσφαιριστών γίνονται ακόμη πιο βαριά.

Την ελπίδα θα πρέπει πάντα να την έχεις. Πρέπει να υπάρχει ελπίδα. Για να έχεις τη διάθεση να δεις την επόμενη ημέρα διαφορετική".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ