ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χατζηνικολάου: "Δεχόμαστε γκολ και έρχεται... κατάρρευση"

ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / SUPERLEAGUE(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / SUPERLEAGUE(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, δήλωσε ότι όταν δέχεται γκολ η ομάδα του, τότε έρχεται η κατάρρευση. Ανέφερε ότι στόχος από εδώ και πέρα είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια.

Μετά την ήττα (0-3) από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, είπε: " Το παιχνίδι είχε δύο εικόνες. Ενα πρώτο ημίχρονο που ήταν μοιρασμένο και από τις δύο ομάδες. Εμείς επιθετικά δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να προηγηθούμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο β’ ημίχρονο μόλις δεχτήκαμε το γκολ χάθηκαν όλα τα ψυχικά αποθέματα από την ομάδα για να το "γυρίσει". Ηρθε γρήγορα και το δεύτερο (γκολ) και εκεί χάθηκαν όλα. Πρέπει μέχρι τέλους με αξιοπρέπεια και προσπάθεια να τελειώσουμε το πρωτάθλημα".

Για το αν διακατέχεται από απογοήτευση:

"Δεν είναι απογοήτευση, είναι ρεαλισμός και πηγάζει απ’ το γεγονός ότι τα ψυχικά αποθέματα κάποιων παικτών, με το που θα δεχθεί η ομάδα γκολ, έρχεται η κατάρρευση. Οσο το αποτέλεσμα δεν είναι παθητικό και υπάρχει ο απαραίτητος "ενθουσιασμός" προσπαθούν να βγουν κάποιες ευκαιρίες που σου δίνουν μια ελπίδα ότι θα σκοράρεις. Ο παίκτης εκεί ξεχωρίζει… Όταν θα έρθει η στραβή, τι ψυχικά αποθέματα έχει για να μπορέσει να το γυρίσει".

Για το αν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο και πώς βλέπει την κατάσταση αλλά και για το τι σκέφτεται για την επόμενη μέρα:

"Είμαι δύο εβδομάδες στην ομάδα και προσπαθούμε καλά-καλά να τη μάθω. Εχουμε μία επαφή αλλά δεν συζητάμε γι’ αυτά τα θέματα. Προείχε το να κυνηγήσουμε κάποιο αποτέλεσμα σε αυτά τα δυο παιχνίδια".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ