ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χαμογέλασαν και οι πιο δύσπιστοι για Ράμος

Χαμογέλασαν και οι πιο δύσπιστοι για Ράμος
Ράμος INTIME SPORTS

Η εμφάνιση του Λεονάρντο Ράμος στο φιλικό με τον Κισσαμικό ήταν ενθαρρυντική για τη συνέχεια. Ο Αργεντίνος σημείωσε τρία γκολ και χαροποίησε ακόμα και τους πιο δύσπιστους στον Πλατανιά.

Η μεταγραφή του Λεονάρντο Ράμος στον Πλατανιά καθυστέρησε αρκετά, παρότι στην ομάδα είχε προταθεί αρκετά νωρίτερα από ό,τι τελικά έφτασε στην Κρήτη. Ο κύριος λόγος για αυτό ήταν το γεγονός πως οι ιθύνοντες της ομάδας των Χανίων περίμεναν μήπως και τελεσφορήσει η απόκτηση του Τάσου Καραμάνου, ο οποίος τελικά πήγε στον Πανιώνιο.

Εντέλει δόθηκε το "ΟΚ" για τον 26χρονο Αργεντίνο, ο οποίος στο φιλικό του Σαββάτου (5/9) με τον Κισσαμικό έβαλε τρία γκολ σε ένα ημίχρονο, ικανοποιώντας ακόμα και στους πιο δύσπιστους στον Πλατανιά, βλέποντάς τον να σπαταλά μια κλασική ευκαιρία στο φιλικό με τον ΟΦΗ.

Ο Ράμος προέρχεται από ένα δυνατό πρωτάθλημα, αυτό της Χιλής, έχοντας διψήφιο αριθμό τερμάτων με τη Σαν Μάρκος (10). Για την ακρίβεια, διψήφιο αριθμότερμάτων έχει την τελευταία τριετία (12 γκολ με την Deportivo Armenio το 2012-2013, 15 στην ίδια ομάδα το 2013-2014, στο πρωτάθλημα της χώρας του). Πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο παιδί, που έχει εντυπωσιάσει με το χαρακτήρα του. Είναι ταπεινός και πιστεύει πολύ στο γκολ.

Σημαντικός λόγος για τον οποίο επελέγη από τους Χανιώτες είναι επειδή στο ψηλό παιχνίδι τα καταφέρνει καλά. Ακόμη δεν έχει φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, αν και στο ματς της 12ης Σεπτεμβρίου με τον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική της Super League, θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ