ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Βουό για την επίθεση ο Πλατανιάς

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÐÁÍÓÅÑÑÁÉÊÏÓ (Eurokinissi Sports / ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ)
Βουό EUROKINISSI SPORTS

Κενό προκύπτει στη γραμμή κρούσης του Πλατανιά με την αποχώρηση Σιγκνιέβιτς - Γιακουμάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr εξετάζεται η περίπτωση του Πατρίκ Βουό του ΟΦΗ.

Την ώρα που ο Πλατανιάς βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της υπόθεσης του αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι διοικούντες από κοινού με το προπονητικό επιτελείο κοιτάζουν πώς θα "χτίσουν" το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στη γραμμή κρούσης έχει προκύψει κενό, αφού ο Γιώργος Γιακουμάκης θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, ο Μικαλάι Σιγκνιέβιτς επέστρεψε στη ΜΠΑΤΕ Μπρορίσοβ, ενώ ανοικτό είναι και το θέμα του Γιώργου Μανούσου. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι για την επίθεση έχει πέσει στο "τραπέζι" το όνομα του Πατρίκ Βουό.

Ο Ιβοριανός επιθετικός που παίζει εφέτος στον ΟΦΗ έχει κάνει αισθητή την παρουσία του με τις εμφανίσεις στη Stoiximan.gr Football League, αλλά και στους αγώνες Κυπέλλου που έδωσε η ομάδα του Ηρακλείου. Στους Χανιώτες αρέσει ο 29χρονος στράικερ, οι οποίοι τον έχουν στη λίστα.

Μέχρι σήμερα έχει παίξει σε 26 ματς των Ηρακλειωτών, ενώ έχει σκοράρει 13 φορές (10 στο πρωτάθλημα, 3 στο κύπελλο). Ο Βουό δεν αποκλείεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον ΟΦΗ και αν του κατατεθεί επίσημη πρόταση από τον Πλατανιά, ενδέχεται να προχωρήσει το θέμα.

Photo Credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ