ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Το συγκινητικό αντίο του Πλατανιά στον Γιώργο Παράσχο

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΡΑΣΧΟΣ
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΡΑΣΧΟΣ EUROKINISSI

Ο Πλατανιάς ετοίμασε ένα βίντεο αφιέρωμα για να πει εις το επανιδείν και όχι αντίο στον Γιώργο Παράσχο μετά τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Γιώργος Παράσχος αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες μέρες από την ομάδα του Πλατανιά και η ομάδα των Χανίων ετοίμασε ένα συγκινητικό βίντεο για να πει εις το επανιδείν και όχι αντίο στον έμπειρο προπονητή.

Σε αυτό γίνεται λόγος για το γεγονός πως ο Παράσχος έχει αφήσει το στίγμα του στην ομάδα των Χανίων και πως με αυτόν τον πάγκο η ομάδα πήρε τη καλύτερη θέση στη Super League και πως φεύγει σαν φίλος.

"Λένε ότι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Επειτα από περίπου τρία χρόνια, ο κύκλος στην συνεργασία της ομάδας μας με τονΓιώργο Παράσχοέκλεισε.

Όμως, σε αντίθεση με πολλούς άλλους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο τουΠλατανιά, ο κ. Παράσχοςάφησε ανεξίτηλο το στίγμα του. Όμορφο ποδόσφαιρο, καλύτερη θέση στην Super League στην ιστορία τουΠλατανιά, γενική αναγνώριση από την πλειοψηφία των αντιπάλων, όχι μόνο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για το ήθος του.

Αυτό το μαγικό ταξίδι πραγματοποιήθηκε χάρη στον καλύτερο προπονητή που πέρασε από την ομάδα μας, για αυτό δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν, καθώς στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν λες ποτέ.

Ο κ. Παράσχοςανέλαβε τονΠλατανιάστις 15 Μαρτίου του 2015 και έκατσε στον πάγκο σε συνολικά 90 παιχνίδια, με απολογισμό 33 νίκες, 25 ισοπαλίες και 32 ήττες.

Ο Γιώργος Παράσχος ήρθε στον Πλατανιά ξένος και έφυγε φίλος… Τον ευχαριστούμε για όλα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ