ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τι γίνεται με Τετέ, Μπανανά, Μακρή

Τι γίνεται με Τετέ, Μπανανά, Μακρή
Μπανανά INTIME SPORTS

Σε αναζήτηση αμυντικού χαφ βρίσκονται στον Πλατανιά μετά την πώληση του Τετέ. Τι γίνεται με τον Γιαγιά Μπανανά και που κόλλησε του Μακρή.

Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκονται στον Πλατανιά. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο των πωλήσεων, ενώ παράλληλα τρέχουν οι διαπραγματεύσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Τετέ ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν, αφού οι Κρητικοί τα βρήκαν σε όλα με την Λεχ Πόζναν στο οικονομικό και ο παίκτης, όπως μας ενημέρωσαν, βρίσκεται στην Πολωνία.

Στη θέση του θα αποκτηθούν δυο παίκτες. Ένας βασικός αμυντικός χαφ και ένας ακόμα για να γεμίσει το ρόστερ. Το όνομα του Γιώργου Μακρή ήταν από τα πρώτα της λίστας, όμως οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό ( υπάρχει μεγάλη διαφορά).

Βέβαια η πόρτα του Πλατανιά δεν έχει κλείσει οριστικά, οπότε ας κρατήσουμε το όνομα του για τη συνέχεια.

Θέλει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ο Μπανανά

Για τον 23άχρονο αμυντικό του Πλατανιά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από το Αζερμπαϊτζάν, αλλά και από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας/Κατάρ.

Το θέμα είναι πως ο παίκτης θέλει να παίξει σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ενώ και στον Πλατανιά γνωρίζουν πως με μία ακόμα καλή σεζόν μπορούν να πάρουν καλά χρήματα (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017).

Θυμίζουμε πως τον Καμερουνέζο (πρόσφατα έγινε διεθνής) στόπερ παρακολούθησαν από κοντά Περέιρα, Καρεμπέ, οπότε το ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ