ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Την Κυριακή (25/6) στα Χανιά για τον Πλατανιά ο Γκζέλτσακ

Την Κυριακή (25/6) στα Χανιά για τον Πλατανιά ο Γκζέλτσακ
Γκζέλτσακ

Ο Πλατανιάς συμφώνησε με τον Πολωνό επιθετικό, Πιοτρ Γκζέλτσακ, ο οποίος την Κυριακή (25/6) θα βρίσκεται στα Χανιά. Διαβάστε το who is who του 29χρονου στράικερ. (VIDEO).

Αν δεν προκύψει πρόβλημα με τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ο Πιοτρ Γκζέλτσακ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά. Η ομάδα των Χανίων έχει συμφωνήσει με τον 29χρονο Πολωνό στράικερ, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στην Górnik Łęczna της χώρας του.

Είναι γεννημένος στις 2 Μαρτίου 1988, έχει ύψος 1.86 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 33 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σημείωσε έξι γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτη κατηγορία), ενώ μέτρησε και τέσσερις ασίστ. Παλαιότερα το επικείμενο απόκτημα των Κρητικών αγωνίστηκε σε Widzew Lodz, Pelikan Lowicz, Lechia Gdansk, Polonia Warsaw και J. Bialystok.

Ο Γκζέλτσακ θα βρίσκεται την Κυριακή (25/6) στα Χανιά και από Δευτέρα (26/6) αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα είναι διετούς διάρκειας. Ο Πολωνός επιθετικός έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ21 της χώρας του.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ