ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Θετικό τεστ για Πλατανιά, 2-1 την Χάποελ Νιρ Ραμάτ Χασαρόν

Θετικό τεστ για Πλατανιά, 2-1 την Χάποελ Νιρ Ραμάτ Χασαρόν

Στο τρίτο του τεστ στο Πράβετς της Βουλγαρίας, ο Πλατανιάς, νίκησε με 2-1 την Χάποελ Νιρ Ραμάτ Χασαρόν. Σκόρερ οι Γουνδουλάκης και Μενδρινός για την ομάδα των Χανίων.

Στο τρίτο του τεστ στο Πράβετς της Βουλγαρίας, ο Πλατανιάς, νίκησε με 2-1 την Χάποελ Νιρ Ραμάτ Χασαρόν, αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και με δεδομένη την κούραση από τις διπλές προπονήσεις των παικτών το πρόσημο και από το συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνεται θετικό.

Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Φανούρης Γουνδουλάκης, ενώ οι Ισραηλινοί ισοφάρισαν στο 21ο λεπτό. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Κώστας Μενδρινός στο 54ο λεπτό.

Η ομάδα των Χανίων είχε εκτός από τα δύο τέρματα και ένα δοκάρι με τον Πριντέτα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς και 4-5 καλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί.

Για τον Πλατανιά αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι: Κοκκαλάς, Μπανανά, Πριντέτα, Αποστολόπουλος, Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς, Ντεβέσα, Γουνδουλάκης, Ηλιάδης, Μανούσος, Ντιλαβέρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κασωτάκης, Καρυπίδης, Κάργας, Σκουλουδάκης, Βάντερσον, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Τσουράκης, Ντίνας, Γιακουμάκης

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ