ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Θέλει Ενσικουλού η Νιμ

ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / SUPERLEAGUE(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / SUPERLEAGUE(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Νιμ επέστρεψε στη Ligue 1 μετά από 25 χρόνια και θα προσπαθήσει να εντάξει στο δυναμικό της τον Κλαρκ Ενσικουλού, ο οποίος αγωνίστηκε την τρέχουσα σεζόν στον Πλατανιά.

Στη Γαλλία είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο 25χρονος Κονγκολέζος επιθετικός, Κλαρκ Ενσικουλού, μετά τη σεζόν στην Ελλάδα με τη φανέλα του Πλατανιά.

Η Νιμ ενδιαφέρεται για τον Αφρικανό σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr κι αναμένεται να επιχειρήσει να τον αποκτήσει.

Οι "κροκόδειλοι" κατέλαβαν τη δεύτερη θέση της Ligue 2 κι ακολούθησαν την πρωταθλήτρια Ρεμς από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, επέστρεψαν στη Ligue 1 ύστερα από 25 χρόνια.

Στη Νιμ αγωνίζεται ο 26χρονος Έλληνας εξτρέμ, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ σε 23 συμμετοχές στη Ligue 2.

Ο Κλαρκ Ενσικουλού πέτυχε 5 γκολ (κόντρα σε Λαμία, Ξάνθη, Πανιώνιο, Ατρόμητο κι Απόλλωνα Σμύρνης) σε 29 συμμετοχές στη Super League Σουρωτή και παρά το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" των Χανίων υποβιβάστηκαν ως ουραγοί ξεχώρισε (όπως κι ο Μικαέλ Μαλσά) με την απόδοσή του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λιλ, Εβιάν και Λαβάν στη Γαλλία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ