ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τεστ με τον ΟΦΗ για τον Πλατανιά

Τεστ με τον ΟΦΗ για τον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα δώσει την Τρίτη ο Πλατανιάς αντιμετωπίζοντας στα Χανιά τον ΟΦΗ με την ομάδα του Ηρακλείου να θέλει να τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα σε μια ομάδα Super League.

Την ομάδα του ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (11/8) ο Πλατανιάς σε ένα καλό τεστ και για τις δυο ομάδες που αν και την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στην Super League φέτος έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Μάλεμε με ώρα έναρξης στις 7.00μ.μ. και ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει στην διάθεση του μόνο τον Τσουράκη ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι θα δηλώσουν παρών και ο Γιώργος Παράσχος θα μπορέσει να βγάλει τα συμπεράσματα που θέλει μέσα από τις δοκιμές που θα κάνει σε ένα ακόμη φιλικό ματς ενώ δεν αποκλείεται να παίξει για πρώτη φορά και ο Ράμος. Όχι όμως και ο Ντίνας ο οποίος πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Τεστ ταχύτητας το πρωί και τελειώματα φάσεων το απόγευμα περιελάμβαναν οι σημερινές προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου και των συνεργατών του. Θεραπεία ακολούθησε ο Τσουράκης, εξαιτίας ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Αύριο, Τρίτη, η ομάδα μας θα δώσει φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ