ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τέλος ο Μιλούνοβιτς από τον Πλατανιά

Τέλος ο Μιλούνοβιτς από τον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν από τον Πλατανιά αποτελεί ο Λούκα Μιλούνοβιτς, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τους Χανιώτες.

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς αποτελεί και με τη... βούλα παρελθόν από τον Πλατανιά. Οι δυο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις αρκετές ημέρες, προκειμένου να λύσουν το συμβόλαιο του Σέρβου, όπερ και εγένετο.

Οι Χανιώτες δεν μπορούσαν να αντέξουν τα χρήματα που ελάμβανε ο Μιλούνοβιτς, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να φεύγει από την ομάδα και φέρεται να έχει βρει ήδη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συνεχίζει με Macron ο Πλατανιάς

Εν τω μεταξύ ο Πλατανιάς έκανε γνωστό πως ανανέωσε τη συνεργασία του με την Macron για ένα χρόνο ακόμα συνεχίζοντας τη φετινή συνεργασία που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους Κρητικούς. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίωνανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με την Macronγια έναν ακόμη χρόνο. Η ομάδα μας και η κορυφαία ιταλική εταιρία αθλητικής ένδυσης και εξοπλισμού βαδίζουν μαζί εδώ και οκτώ χρόνια, έχοντας χτίσει σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εξαιρετικής συνεργασίας.

Η Macronθα εξοπλίσει την ΠΑΕ Πλατανιά Χανίωνμε όλο το απαραίτητο αθλητικό υλικό και τις επίσημες εμφανίσεις της νέας σεζόν 2016-17, με την ευχή και από τις δύο πλευρές για ανάλογη παρουσία της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα, όπως και το περσινό".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ