ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τελευταία στιγμή η απόφαση για Τζίλβαν

Τελευταία στιγμή η απόφαση για Τζίλβαν
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος είδε τον Τζίλβαν να μετέχει στο πρόγραμμα της Παρασκευής και τον συμπεριέλαβε στην 19άδα για το ματς με τον ΟΦΗ με την συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ θα αποφασίσει ο Γιάννης Χριστόπουλος για την συμμετοχή ή μη του Τζίλβαν στην αποστολή και την ενδεκάδα του Πλατανιά για το παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλείου. Ο Βραζιλιάνος μετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής και δεν παραπονέθηκε για κάποια ενόχληση αλλά ο νεαρός προπονητής δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει την κατάσταση της υγείας του.

Στα ευχάριστα για τον Γιάννη Χριστόπουλο που επιθυμεί διακαώς την νίκη κόντρα στον ΟΦΗ το γεγονός ότι μπορεί να υπολογίζει στους Αγκιλέρα, Μπανανά και Τόρες που δεν έπαιξαν στο ματς με τον Παναιτωλικό. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Γουνδουλάκης, Σέχου, Ζουμπουλάκης, Μπέριαν, Νέπλιακ και Τσοντάκης.

"Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό (17.15) εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η., στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε, ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ναζλίδη, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκη, Φιγκέιρα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ