ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τα υπέρ και τα κατά της διακοπής

Τα υπέρ και τα κατά της διακοπής
INTIME SPORTS

Στον Πλατανιά ήθελαν να αγωνιστούν το Σάββατο (22/11) κόντρα στον Πανιώνιο παρά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των διεθνών ποδοσφαιριστών που επιστρέφουν την Παρασκευή (21/11)

Υπέρ της διεξαγωγής της αγωνιστικής το προσεχές Σαββατοκύριακο ήταν στον Πλατανιά με τον Γιάννη Χριστόπουλο να θέλει να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανιώνιο το οποίο ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο το μεσημέρι.

Ο νεαρός τεχνικός παρά τους τραυματισμούς τριών ποδοσφαιριστών του αλλά και τις απουσίες των διεθνών Ιτούα και Κουλιμπαλί οι οποίοι θα τεθούν στην διάθεση του την Παρασκευή (21/11) ήθελε να παίξει η ομάδα του καθώς μετά το πρόγραμμα της ομάδας των Χανίων θα επιβαρυνθεί πάρα πολύ. Θα υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια το οποίο δεν επιθυμούσαν στον Πλατανιά.

Από την άλλη βέβαια θα έχουν προλάβει να αποθεραπευτούν κάποιοι εκ των τραυματιών ενώ δεν θα υπάρχει και επιπλέον κούραση των διεθνών.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Πέμπτης αυτή περιελάμβανε τακτική και τελειώματα φάσεων με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Τακτική και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.

Κανονικά πήρε μέρος ο Ολιμπά, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ναζλίδης, θεραπεία οι Νέπλιακ, Σέχου.

Απόντες οι διεθνείς Ιτούα, Κουλιμπαλί. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί, στο Μάλεμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ