ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τα στιγμιότυπα από την ήττα του Πλατανιά στη Βουλγαρία

Τα στιγμιότυπα από την ήττα του Πλατανιά στη Βουλγαρία

Ο Πλατανιάς γνώρισε την ήττα στο πρώτο του φιλικό από την Πιρίν με 2-1 και η ομάδα των Χανίων μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο youtube δίνει την ευκαιρία στους φίλους του συλλόγου να δουν τις καλύτερες φάσεις.

Με τα στιγμιότυπα από τη φιλική ήττα με την Πιρίν με 2-1 ο Πλατανιάς εγκαινιάζει το επίσημο κανάλι του στο youtube το οποίο από εδώ και στο εξής θα προβάλει στιγμιότυπα από τα φιλικά της ομάδας αλλά και της καθημερινές προπονήσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων σας δίνει από σήμερα τη δυνατότητα να δείτε τις καλύτερες στιγμές από τα φιλικά στην Βουλγαρία, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στην Πιρίν.

Όλα τα παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας μας, καθώς και στιγμές από την προπόνηση θα καταγράφονται από τους ανθρώπους της αποστολής, με στόχο την αξιοποίηση των δεδομένων και την ανάλυση των φάσεων από το προπονητικό επιτελείο.

Όπως θα διαπιστώσετε και από τις φάσεις του αγώνα, μπορεί η ομάδα μας να γνώρισε την ήττα στο πρώτο τεστ στην Βουλγαρία, την Κυριακή (17/7), παρόλα αυτά η αγωνιστική της εικόνα ήταν (με δεδομένο το χρονικό σημείο) καλύτερη από της αντιπάλου, με τον τεχνικό του Πλατανιά Γιώργο Παράσχο, να βγάζει τα πρώτα του χρήσιμα συμπεράσματα από την πορεία της"

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το φιλικό κόντρα στην Πιρίν μέσω του fcplataniasTV

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ