ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τα όνειρα του 500άρη Παράσχου

Τα όνειρα του 500άρη Παράσχου
Παράσχος

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έφτασε τα 500 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία και μετά τη νίκη (1-2) επί του Παναιτωλικού δήλωσε ότι πλέον οι παίκτες του μπορούν να ονειρεύονται για κάτι καλύτερο εφέτος.

Eφτασε τα 500 και συνεχίζει. Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, συμπλήρωσε την Κυριακή (19/2), στην εκτός έδρας νικηφόρα (1-2) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό 500 παιχνίδια στους πάγκους της Α” Εθνικής και της Super League. Στα 24 χρόνια της προπονητικής του θητείας, στη μεγάλη κατηγορία, μετρά 182 νίκες, 131 ισοπαλίες και 187 ήττες.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο, τόνισε: "Μόνο μπράβο στα παιδιά, που στα τελευταία 13 παιχνίδια μέσα σε 45 μέρες έχουν μόνο μια ήττα και πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Ηρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια καλή ομάδα, αλλά μπορέσαμε και πήραμε τους 3 βαθμούς.

Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, που είχε ρυθμό και δυνατές μονομαχίες. Στο τέλος μετά το 2-1 ο Παναιτωλικός μας πίεσε ασφυκτικά και ίσως σε αυτό το σημείο να σταθήκαμε και λίγο τυχεροί. Τώρα μπορούμε να πούμε ότι κάνουμε και κάποια όνειρα για κάτι καλύτερο στη βαθμολογία. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό που έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες και στον φίλο μου τον Μάκη Χάβο καλή επιτυχία".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ