ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χρηστική ανακοίνωση για το Πλατανιάς-Ατρόμητος

Χρηστική ανακοίνωση για το Πλατανιάς-Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο στο γήπεδο των Περιβολίων. Τι πρέπει να προσέξουν οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ο Πλατανιάς θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague στο γήπεδο των Περιβολίων.

Η διοίκηση του Πλατανιά εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον πρώτο αγώνα της ομάδας για τα διαδικαστικά ζητήματα, όπως η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, τα μέτρα ασφαλείας και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς: " Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, εντός του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων, για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του Πλατανιά, αρχής γενομένης την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών, δεν επιτρέπεται οι φίλαθλοι να έχουν μαζί τους κατά την είσοδό τους στο γήπεδο: μεταλλικούς ή πλαστικούς αναπτήρες, φωτογραφικές μηχανές, αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικών, μπουκάλια γυάλινα ή πλαστικά, αλκοόλ καθώς και μεταλλικά αντικείμενα. Η μεταφορά υγρών (καφέδες, χυμοί, νερό) επιτρέπεται μόνο σε πλαστικά ποτήρια.

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές καθώς και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, ποτών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς σε γυάλινες, μεταλλικές και πλαστικές κ.λ.π. συσκευασίες πλην πλαστικών και χάρτινων ποτηριών, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1/2007 αγορανομική διάταξη.

Επίσης, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου Περιβολίων, ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων. Ουσιαστικά, δηλαδή, όσοι δεν έχουν εισιτήριο δεν θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο Γήπεδο Περιβολίων.

Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο Γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους, πέραν του εισιτηρίου ή της κάρτας διαρκείας ή της πρόσκλησης που θα κατέχουν, και την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους ή την άδεια διαμονής, εφόσον πρόκειται για αλλοδαπούς. Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές.

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι θύρες του Γηπέδου Περιβολίων θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την ορισθείσα ώρα έναρξης του αγώνα, δηλαδή στις 16.15.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας VIP (χρυσό χρώμα) θα εισέρχονται στο Γήπεδο από τη θύρα για τους VIP, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους και χώρο στάθμευσης, νότια του Γηπέδου (στον χώρο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Calcetto). Για την πρόσβαση με τα οχήματά τους έως τον χώρο στάθμευσης θα πρέπει να επιδεικνύουν στην Ελληνική Αστυνομία την κάρτα διαρκείας VIP και την αστυνομική τους ταυτότητα.

• Οι κάτοχοι των βασικών καρτών διαρκείας (κόκκινο χρώμα) θα εισέρχονται στο Γήπεδο από τις θύρες 1 και 2 (ανάλογα με τη θύρα που αναγράφει η κάρτα) και θα κάθονται στην αριθμημένη θέση τους, στην οποία αναγράφεται επίσης η λέξη "διαρκείας".

• Οι κάτοχοι των νεανικών καρτών διαρκείας (μπλε χρώμα) θα εισέρχονται στο Γήπεδο από τη θύρα 3.

• Οι κάτοχοι απλών εισιτηρίων θα εισέρχονται στο Γήπεδο αποκλειστικά και μόνο από τη θύρα που αναγράφεται στο εισιτήριό τους και θα κάθονται στα καθίσματα που δεν αναγράφουν τη λέξη "διαρκείας" ή τη λέξη "πρόσκληση" καθώς τα καθίσματα αυτά αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους κατόχους καρτών διαρκείας και προσκλήσεων.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (μονοδρομήσεις), ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των ποδοσφαιρικών ομάδων και των φιλάθλων, αποφασίστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, με τη συμμετοχή της ΕΛ.ΑΣ., της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Χανίων, του Αστικού ΚΤΕΛ και εκπροσώπου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς.

Ειδικότερα, όπως ήδη ανακοίνωσε ο Δήμος Χανίων, μονοδρομούνται:

• Η οδός Ελευθερίας από τη διασταύρωση με την οδό Αγίας Μαρίνας μέχρι και τα Περιβόλια (δρόμος προσέλευσης).

• Η οδός Στρατουδάκη από Μουρνιές μέχρι και το γήπεδο (δρόμος προσέλευσης).

• Η οδός Ελευθερίας από το γήπεδο μέχρι και την περιφερειακή οδό ΟΑΔΥΚ (δρόμος αποχώρησης).

• Η οδός Στρατουδάκη από το Γήπεδο μέχρι την Πελεκαπίνα, Θερίσου Μάνου (δρόμος αποχώρησης).

Η προσέλευση του αστικού λεωφορείου (θα υπάρχουν τακτικά δρομολόγια) καθώς και των λεωφορείων των ομάδων θα γίνεται από την οδό Ελευθερίας προς το γήπεδο και στη συνέχεια για την αποχώρηση, δεξιά την οδό Στρατουδάκη προς Θερίσου κ.λπ. (Πελεκαπίνα Μάνου).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και δύο ώρες μετά τη λήξη του".

Εισιτήρια για ΑΜΕΑ

" Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς διευκρινίζει ότι για κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας της στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, για το πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου με τον Ατρόμητο, θα διαθέτει 20 εισιτήρια δωρεάν για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ).

Δικαιούχοι των 20 εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα είναι τα ΑμεΑ που θα επικοινωνήσουν, κατά προτεραιότητα, με τον υπεύθυνο Τύπου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς κ. Γιώργο Γεωργακάκη, στο τηλέφωνο: 6974 020866.

Η διευκρίνιση καθίσταται αναγκαία καθώς η χωρητικότητα του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων και οι αυξημένες ανάγκες δεν επιτρέπουν, δυστυχώς, τη διάθεση μεγαλύτερου αριθμού δωρεάν εισιτηρίων στα Άτομα με Αναπηρία. Υπό την έννοια αυτή, η αρχική αναφορά για δωρεάν είσοδο στο γήπεδο των ΑμεΑ, αφορά αποκλειστικά και μόνο τα άτομα που έχουν λάβει τα 20 εισιτήρια".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ