ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Ατρόμητο

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του θα δώσει την Δευτέρα ο Πλατανιάς με τον κόσμο της ομάδας των Χανίων να ετοιμάζεται για δυναμικό παρών.

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην φετινή Super League ο Πλατανιάς γνωρίζοντας την ήττα από την ΑΕΚ με 3-0. Μια ήττα εντός προγράμματος για την ομάδα των Χανίων που την Δευτέρα (31/8) υποδέχεται τον Ατρόμητο και θέλει ένα νέο ξεκίνημα.

Μάλιστα αρκετός κόσμος της ομάδας των Χανίων αναμένεται να δώσει το παρών στην αναμέτρηση ενισχύοντας τον Πλατανιά.

Μάλιστα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων του Πλατανιά η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί τόσο την Κυριακή όσο και την Δευτέρα μέχρι το μεσημέρι με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων, το Official Store των Χανίωνθα παραμείνει ανοιχτό και αύριο, Κυριακή 30 Αυγούστου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, για την παραλαβή καρτών διαρκείας, αλλά και για την πώληση εισιτηρίων.

Επίσης, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αγοράζουν εισιτήρια και να παραλαμβάνουν τις κάρτες διαρκείας τους, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το Official Store των Χανίων".

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Παράσχος θα έχει κανονικά στην διάθεση του τον Σελίν ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ματς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ καθώς ο διεθνής Ουκρανός από τα μέσα της εβδομάδας μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Π.Α.Ε. Α.Ο. Πλατανιά, που διεξήχθη στα Γραφεία της Π.Α.Ε.

Στο νέο Δ.Σ. (11 τακτικά + 2 αναπληρωματικά μέλη) εξελέγησαν, κατ' αλφαβητική σειρά, οι εξής:

Δημήτρης Αλεξάκης
Φώτης Γιαννενάκης
Γρηγόρης Κοκολαντωνάκης
Αντώνης Κοκολοδημητράκης
Δημήτρης Μαθιουλάκης
Μανώλης Μαθιουλάκης
Λάμπρος Μαλτέζος
Γιούλη Μαστοράκη
Χρήστος Πραματευτάκης

Μανούσος Προβιδάκης
Στάθης Σμυρλάκης
Μανώλης Τζινευράκης

Μανώλης Τσιριτάκης

Σημειώνεται, τέλος, ότι το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε Σώμα την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ