ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στον Πλατανιά ο Πιερίκ Κρος

Στον Πλατανιά ο Πιερίκ Κρος
Κρος

Ο Πλατανιάς απέκτησε τον Γάλλο αμυντικό μέσο, Πιερίκ Κρος. Ο 25χρονος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, προερχόμενος από τη Ρεντ Σταρ, ομάδα που συμμετείχε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Η πρώτη μεταγραφή του Πλατανιά στο πλαίσιο της νέας σεζόν είναι ο Πιερίκ Κρος. Είναι 25 ετών (γεννημένος στις 17/3/1992) και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως κεντρικός αμυντικός. Προέρχεται από τη Ρεντ Σταρ, ομάδα της Γαλλίας που έπαιζε στη β' κατηγορία, αλλά υποβιβάστηκε.

Στην ομάδα των Χανίων ο Κρος υπέγραψε για τρία χρόνια και μιλώντας στους συμπατριώτες του ανέφερε τα εξής: "Είναι ώρα για μια νέα περιπέτεια. Είχα προτάσεις από τη Β' Γαλλίας και το Βέλγιο, αλλά επέλεξα να παίξω στην πρώτη κατηγορία. Το μέλλον θα δείξει αν πήρα τη σωστή απόφαση. Θα ανακαλύψω μια νέα χώρα, μια νέα κουλτούρα".

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του: "H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πιερίκ Κρος (Pierrick Cros) από την Ρεντ Σταρ. O 25χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο 3 ετών".

Στον Πλατανιά ο Πιερίκ Κρος
Στον Πλατανιά ο Πιερίκ Κρος

ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΟΥ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ

Ο Πλατανιάς έχει κλείσει ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Δημήτρης Στάμου, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος από το 2014 έπαιζε στον Ηρακλή. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 20 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ. Εκτός από τον Γηραιό έχει περάσει και από την Κέρκυρα.

Ο άλλος είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος έπαιζε το τελευταίο εξάμηνο στον Πανιώνιο, όπου έπαιξε σε ένα ματς. Κατά το παρελθόν πέρασε και από Χαϊδάρι, ΑΕΚ, Σάλκε, Ντούισμπουργκ, Μεταλούργκ Ντονέτσκ, Άστρα Γκιούργκιου και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ