ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στον Πλατανιά ο Ντίνας

Στον Πλατανιά ο Ντίνας
INTIME SPORTS

Στα Χανιά θα βρίσκεται τη Δευτέρα (3/8) ο Θανάσης Ντίνας, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο στον Πλατανιά. Το βράδυ της Κυριακής (2/8) φτάνει και ο Αργεντινός Λεάντρο Χαβιέ Ράμος.

Έτοιμος να υπογράψει στον Πλατανιά είναι ο Θανάσης Ντίνας. Ο 27χρονος μεσοεποθετικός είναι σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για να μείνει ελεύθερος. Όταν γίνει αυτό, ίσως και την Δευτέρα, τότε θα ταξιδέψει στα Χανιά για να υπογράψει συμβόλαιο.

Οι Χανιώτες θέλουν να τον κρατήσουν για περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί από κοινού όταν ο ποδοσφαιριστής βρεθεί στην Κρήτη για τις τελικές επαφές. Έως τη Δευτέρα (3/8) θα είναι στα Χανιά και ο Αργεντινός επιθετικός Λεονάρντο Ράμος, που έχει γεννηθεί στις 21 Αυγούστου 1989.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε στη San Marcos στη Χιλή, ενώ έχει περάσει και από τις Deportivo Armenio - General Lamadrid της χώρας του. Οι άνθρωποι του Πλατανιά επιβεβαιώσαν στο Sport24.gr πως εξετάστηκε η περίπτωση του Κρις Μαλονγκά, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

* Η απόκτηση του Γεβγιέν Σελίν, του Ουκρανού διεθνούς κεντρικού αμυντικού, θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα (3/8) από την ΠΑΕ Πλατανιάς.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ