ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στον Πλατανιά ο Γκνιάτιτς για δυο χρόνια

Στον Πλατανιά ο Γκνιάτιτς για δυο χρόνια

Παίκτης του Πλατανιά για δύο χρόνια θα είναι ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς, όπως ανακοίνωσαν οι Χανιώτες. Πρόκειται για το δεύτερο απόκτημα μετά τον Δημήτρη Σωτηρίου.

Στον Πλατανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δυο χρόνια. Η συμφωνία είχε επέλθει τις προηγούμενες ημέρες, αλλά σήμερα (17/6) είχαμε το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, με τον Βόσνιο μέσο να είναι το δεύτερο απόκτημα της ομάδας μετά τον Δημήτρη Σωτηρίου.

Η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή Όγκνιεν Γκνιάτιτς (Ognjen Gnjatic). Ο Γκνιάτιτς, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, γεννήθηκε στις 16/10/1991, έχει ύψος 1,90 και είναι 81 κιλά. Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 6.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων κ. Μανώλη Μαθιουλάκη, ο Βόσνιος μέσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, επισημαίνοντας τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με την ομάδα του Πλατανιά. Ο Πλατανιάς είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Και η περιοχή του Πλατανιά είναι ένα υπέροχο μέρος. Είναι μια νέα ευκαιρία για εμένα κι ελπίζω ότι θα “αναπτυχθώ” κι εγώ μαζί με την ομάδα. Είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να έχουμε μια καλή χρονιά".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ