ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στο ρελαντί ο Πλατανιάς, 6-1 τον Κισσαμικό

Στο ρελαντί ο Πλατανιάς, 6-1 τον Κισσαμικό
Πλατανιάς

Καθολικά ανώτερος από τον Κισσαμικό ο Πλατανιάς στο φιλικό του Σαββάτου (5/9) με τον Κισσαμικό, στο Μάλεμε. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν με 6-1 τον συντοπίτη, με τον Ράμος να σημειώνει τρία γκολ.

Νίκη με 6-1 για τον Πλατανιά επί του Κισσαμικού, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο, στο Μάλεμε. Το σκορ άνοιξε ο Κισσαμικός στο 3′, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Μάνια, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Μπανανά και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Πλατανιάς ισοφάρισε στο 15′, με σουτ του Ανγκούλο και προηγήθηκε στο 65′. Ο Μουνάφο έβγαλε μόνο του από δεξιά τον Ντίνα, αυτός σέντραρε και ο Ράμος με κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Το 3-1 έγινε στο 73′ με σουτ του Μιλούνοβιτς, μετά από πάσα του Δημήτρη.

Το 4-1 πέτυχε στο 79′ ο Ράμος, ο οποίος κατέβασε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και μετά από ωραία προσποίηση πλάσαρε ιδανικά. Το πέμπτο γκολ του Πλατανιά σημείωσε στο 84′ ο Μιλούνοβιτς με κοντινό σουτ, μετά από σέντρα του Πάγκαλου.

Το τελικό 6-1 ήρθε στο 86′, εκ νέου από τον Ράμος, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από ψιλοκρεμαστό σουτ του Μιλούνοβιτς και απόκρουση του Γιαγκιόζη. Ο 26χρονος Αργεντινός Ράμος αποκτήθηκε εφέτος από την ομάδα των Χανίων, αλλά δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μια και ήταν ανέτοιμος.

Στα αξιοσημείωτα πως το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, ο Μουνάφο, έπαιξε για ένα ημίχρονο.

Πλατανιάς Χανίων (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου (46′ Κοκκαλάς), Αποστολόπουλος (46′ Μουνάφο), Ιτούα (78′ Ζίκο), Μπανανά (46′ Δημήτρης), Βάντερσον (46′ Σελίν), Γκνιάτιτς (46′ Στανισάβλιεβιτς), Μενδρινός (46′ Τσιμόντζι), Γουνδουλάκης (46′ Μιλούνοβιτς), Τζίλβαν (46′ Πάγκαλος), Τσουράκης (46′ Ντίνας), Ανγκούλο (46′ Ράμος).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αγριμάκης (46′ Γιαγκιόζης), Τσουβαλτσίδης, Τσουκάνης, Γιαννίτσης, Σμίλτος 65′ λ.τ. Πουλίδο), Τσιμόντζι (58′ Κομπογενννητάκης), Μάνιας (79′ Κωνςταντόπουλος), Λούνα (46′ Παντελάκης), Τσικουδάκης (79′ Λουβιτάκης) Σουμπασάκης, Ευθυμιάδης (76′ Γιουρουκάκης).

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ