ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στην διάθεση του Χριστόπουλου και ο Τετέ

Στην διάθεση του Χριστόπουλου και ο Τετέ

Ο Πλατανιάς θα ολοκληρώσει το Σάββατο την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Τετέ που εξέτισε την τιμωρία του αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή και την ενδεκάδα.

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει απολύτως κανένα πρόβλημα είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του ενώ μπορεί να υπολογίζει κανονικά και τον Τετέ ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη καθώς ήταν τιμωρημένος.

Ο Τετέ μάλιστα θα είναι κανονικά στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται και στην ενδεκάδα της ομάδας των Χανίων για το παιχνίδι με το τριφύλλι.

"Τακτική και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε η σημερινή απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε, χωρίς προβλήματα, στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.

Αύριο, Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση, στις 10, στο Μάλεμε και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015".

Στην διάθεση του Χριστόπουλου και ο Τετέ
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ