ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στη λίστα του Πλατανιά ο Παπάζογλου

Στη λίστα του Πλατανιά ο Παπάζογλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η συνεργασία του Τάσου Παπάζογλου με τον Παναιτωλικό δεν έχει ανανεωθεί και το όνομα του 29χρονου αμυντικού βρίσκεται στη λίστα του Πλατανιά.

Η μεταγραφική αναζήτηση ενίσχυσης του Πλατανιά επικεντρώνεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού κι ένας από τους παίκτες που εξετάζουν στα Χανιά είναι ο Τάσος Παπάζογλου.

Ο 29χρονος Σερραίος αμυντικός δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό και το μέλλον του μάλλον βρίσκεται μακριά από το Αγρίνιο. Το όνομά του βρίσκεται στη λίστα της ομάδας της Κρήτης και φαίνεται να έχει γίνει μια πρώτη προσέγγιση.

Ο Παπάζογλου ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανσερραϊκό και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Ολυμπιακού, ΑΠΟΕΛ, Ξάνθης και Παναιτωλικού.

Στην Αιτωλοακαρνανία είναι από το 2015, ενώ την περυσινή σεζόν υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Με την ολοκλήρωση της αποθεραπείας του και της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους φόρεσε πέντε φορές τη φανέλα του Παναιτωλικού (στα ματς με Ολυμπιακό, Ηρακλή, Βέροια, Ξάνθη κι Αστέρα).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ