ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στη Γερμανία για θεραπεία ο Ιτούα στον Πλατανιά

Στη Γερμανία για θεραπεία ο Ιτούα στον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο κατάλληλο σημείο ήρθε η διακοπή για τον Πλατανιά καθώς μετά το ματς με τον Πανιώνιο προέκυψαν πολλά προβλήματα τραυματισμού για τον Γιώργο Παράσχο και οι δυο εβδομάδες δίνουν το χρονικό διάστημα ώστε να υπάρξει η κατάλληλη αποθεραπεία.

Αν μια ομάδα ήθελε τη διακοπή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτή είναι ο Πλατανιάς καθώς η ομάδα των Χανίων μετά και το ματς με τον Πανιώνιο έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει και σίγουρα αυτές οι δυο εβδομάδες δίνουν το περιθώριο ώστε να υπάρξει η κατάλληλη αποθεραπεία και επιστροφή των παικτών του Γιώργου Παράσχου στην αγωνιστική δράση.

Χαρακτηριστικά στο ματς με τον Πανιώνιο τραυματίστηκε ο Γκνιάτιτς ο οποίος έχει υποστεί θλάση Α' βαθμού και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Επίσης ο Γιακουμάκης δέχτηκε μια αγκωνιά στη μέση και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Ελπίδων.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ιτούα ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και μάλιστα θα ταξιδέψει στη Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία με ένεση που θα κάνει προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Την ίδια ώρα τραυματίας είναι και ο Σελίν ο οποίος γυμνάζεται μόνος του τις τελευταίες ημέρςς.

Την Δευτέρα οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου επανήλθαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής και διπλό στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ