ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στη διάθεση του Παράσχου οι Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς στον Πλατανιά

Στη διάθεση του Παράσχου οι Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Ευχάριστα τα νέα από την προπόνηση της Τρίτης στον Πλατανιά καθώς ο Παράσχος είδε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε να μειώνονται στο ελάχιστο.

Η νίκη επί του Πανθρακικού, η πρώτη στο πρωτάθλημα, επανέφερε τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας του Πλατανιά και στον Γιώργο Παράσχο προσωπικά που είδε για πρώτη φορά να βγαίνουν στο γήπεδο όσα δουλεύουν καθημερινά οι παίκτες του στις προπονήσεις.

Τα ευχάριστα συνεχίστηκαν την Τρίτη (20/10) καθώς ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός είδε τους Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς που είχαν προβλήματα τραυματισμών να βγάζουν κανονικά όλο το πρόγραμμα και να τίθενται στην διάθεση του για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Επίσης καλά ήταν τα νέα και από την αποθεραπεία του Θανάση Ντίνα που ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και θα επιστρέψει σε φουλ αγωνιστική δράση πιο γρήγορα από τους αρχικούς υπολογισμούς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η νίκη επί του Πανθρακικού ανήκει ήδη στο παρελθόν και πλέον στην ομάδα μας άπαντες κοιτούν την επόμενη σημαντική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 8η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16.

Μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη και τους τρεις βαθμούς το περασμένο Σάββατο στα Περιβόλια, στόχος για τον Πλατανιά είναι να παραμείνει στην τροχιά των θετικών αποτελεσμάτων και των καλών εμφανίσεων.

Ο Γιώργος Παράσχος είδε στην σημερινή προπόνηση τα προβλήματα να μειώνονται, καθώς και ο Γκνιάτιτς και ο Κουλιμπαλί πήραν μέρος στο εντατικό πρόγραμμα, χωρίς να αντιμετωπίσουν ενοχλήσεις.

Ακόμα πιο ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ντίνα, ο οποίος συνέχισε μεν το δικό του πρόγραμμα, όμως ανέβασε για λίγο τους ρυθμούς χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις.

Οι παίκτες της ομάδας μας, πριν την προπόνηση παρακολούθησαν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ