ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στα Χανιά για τον Πλατανιά ο Κάσιο

Στα Χανιά για τον Πλατανιά ο Κάσιο

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος Κάσιο Όρτα Μαγκαλάες βρίσκεται στην Κρήτη για λογαριασμό του Πλατανιά και έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου.

Στο πρόσωπο του 24 χρόνου Βραζιλιάνου Κάσιο Όρτα Μαγκαλές βρήκε ο Πλατανιάς τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τα άκρα της επίθεσης στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League. Από την στιγμή που χάλασε του Πρισό ο Γιάννης Χριστόπουλος κινήθηκε αστραπιαία και κατέληξε στον Κάσιο ο οποίος έπαιζε στην Ελβετία και στην Τουν.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μάλιστα βρίσκεται ήδη στα Χανιά και έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του Πλατανιά ενώ έχει περάσει και τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις.

Το μόνο που μένει να λυθεί είναι να αδειάσει μια θέση ξένου καθώς ο Κάσιο είναι Βραζιλιάνος και δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και στον Πλατανιά δεν έχουν θέσεις ξένων.

Εκτός και αν δοθεί ως δανεικός ο Μπεριάν σε κάποια ομάδα με την Λάρισα να έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Κάσιο ο οποίος είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση να μην είναι και η τελευταία με έναν ακόμα παίκτη να είναι στο στόχαστρο.

Cassio Horta Magalhaes, joueur de Thun, droite, fete son but devant son equipier David Frei, gauche, apres avoir inscrit le 0:1, lors de la rencontre de football de 32e de finale de la Coupe de Suisse entre le FC Echallens Region et le FC Thun, ce dimanche 18 aout 2013 au stade des Trois-sapin a Echallens. (KEYSTONE/Salvatore Di Nolfi)
Cassio Horta Magalhaes, joueur de Thun, droite, fete son but devant son equipier David Frei, gauche, apres avoir inscrit le 0:1, lors de la rencontre de football de 32e de finale de la Coupe de Suisse entre le FC Echallens Region et le FC Thun, ce dimanche 18 aout 2013 au stade des Trois-sapin a Echallens. (KEYSTONE/Salvatore Di Nolfi) KEYSTONE
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ