ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

"Σφήνα" για Γκνιάτιτς η Ρόντα

"Σφήνα" για Γκνιάτιτς η Ρόντα
Γκνιάτιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του Όγκνιεν Γκνιάτιτς του Πλατανιά, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Οι Ολλανδοί έχουν μιλήσει με τους Χανιώτες για τον Βόσνιο χαφ.

Εδώ και καιρό ο ΑΠΟΕΛ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Όγκνιεν Γκνιάτιτς, αλλά η κυπριακή ομάδα δεν είναι η μοναδική που έχει στη λίστα τον Βόσνιο μέσο του Πλατανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Ρόντα έχει κινήσει διαδικασίες για να αποκτήσει τον 25χρονο χαφ.

Μάλιστα οι Ολλανδοί έχουν μιλήσει με τους Χανιώτες για την περίπτωση του Γκνιάτιτς και έχουν καταστήσει σαφές ότι ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο τεχνικός της Ρόντα, Γιάννης Αναστασίου, έχει στραμμένο το βλέμμα του στην ελληνική αγορά και εκτιμά ότι ο παίκτης του Πλατανιά θα τον βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται για ενίσχυση με στόχο την παραμονή στην Eredivisie.

Υπενθυμίζεται ότι συμβόλαιο του Γκνιάτιτς εκπνέει το καλοκαίρι. Εφέτος έχει παίξει σε 12 ματς, ενώ την περασμένη σεζόν κατέγραψε 29 εμφανίσεις με τους Κρητικούς.

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ