ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Σελίν: "Το "κλειδί" ήταν ο προπονητής και το κλίμα"

Σελίν: "Το "κλειδί" ήταν ο προπονητής και το κλίμα"

Ο Γεβγέν Σελίν αποχαιρέτησε άπαντες στον Πλατανιά καθώς επιστρέφει στη Ντιναμό Κιέβου, όπου ανήκει, και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των Χανίων αναφέρθηκε στη φετινή πορεία των "ερυθρόλευκων" και τη δική του παρουσία.

Παρελθόν από την ομάδα του Πλατανιά αποτελεί ο Γεβγέν Σελίν με τον διεθνή Ουκρανό αμυντικό να επιστρέφει στην Ντιναμό Κιέβου, όπου ανήκει, και από την οποία αγωνιζόταν δανεικός στην ομάδα των Χανίων. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του Sport24.

Ο Σελίν λίγο πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά για τη φετινή σεζόν και τα όσα πέτυχε η ομάδα των Χανίων. Αποθέωσε τον Γιώργο Παράσχο και έκανε λόγο για πολύ καλό κλίμα στην ομάδα ανάμεσα σε όλα τα παιδιά που βοήθησε άπαντες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ο Γεβγέν Σελίν από σήμερα πήρε τον δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα του. Η ΠΑΕ Πλατανιάς του εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία τόσο στους αγωνιστικούς χώρους με την Ντιναμό Κιέβου και την εθνική ομάδα της Ουκρανίας, όσο και στην προσωπική του ζωή.

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Ουκρανία, ο Γεβγέν Σελίν μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πλατανιάς για την εμπειρία του αυτούς τους μήνες στα Χανιά, αλλά και το δικό του κέρδος από την συμμετοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και την ευκαιρία που του έδωσε η ομάδα μας να ξαναβρεί το καλό του αγωνιστικό εαυτό.

- Γεβγέν, μετά από σχεδόν έναν χρόνο παραμονής στον Πλατανιά και στην Ελλάδα τι είναι αυτά που παίρνεις μαζί σου στην πατρίδα σου, ως αναμνήσεις;
“Μου άρεσε πάρα πολύ στην Ελλάδα και κυρίως στα Χανιά. Στην ομάδα τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από ότι μάλιστα τα περίμενα. Το κλίμα ήταν άριστο, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου, όλοι με βοήθησαν να μπω γρήγορα και εγώ στο πνεύμα της ομάδας. Μακάρι να μπορούσα να μείνω και άλλο, αλλά η καρδιά μου αυτή τη στιγμή και το μυαλό μου είναι στην Ντιναμό Κιέβου και στην ευκαιρία που μου δίνεται να δοκιμάσω ξανά να διεκδικήσω μια θέση στην 11άδα της, αλλά και στην εθνική Ουκρανίας”.

- Τι άλλαξε για σένα από την πρώτη μέρα που ήρθες εδώ, μέχρι τώρα που έφτασε η στιγμή του γυρισμού; “Όταν ήρθα στον Πλατανιά, δεν ήμουν σε καλή φόρμα εξαιτίας του τραυματισμού μου. Αυτό το γνώριζα και εγώ, αλλά και οι άνθρωποι της ομάδας. Τώρα πέρασε σχεδόν ένας χρόνος και νιώθω έτοιμος να επιστρέψω στην 11άδα της Ντιναμό. Σε αυτό με βοήθησαν όλοι, από τον προπονητή, το επιτελείο του και τους συμπαίκτες μου. Τους ευχαριστώ όλους για αυτό, μέσα από την καρδιά μου, γιατί όλοι είχαν τη δική τους συμβολή για να γίνω εγώ καλύτερος”.

- Η ομάδα ξεκίνησε με στόχο την γρήγορη παραμονή και έφτασε να διεκδικεί ακόμα και την παρουσία της στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος. Που καταλάβατε ότι τελικά μπορείτε για ακόμα πιο ψηλά;
“Δεν ήταν σε ένα συγκεκριμένο ματς. Αυτό μας βγήκε μέσα από την καλή και την σκληρή δουλειά που κάναμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει ο κ. Παράσχος και οι συνεργάτες του μας κράτησε σε φόρμα όλη τη σεζόν. Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι ακόμα και σε παιχνίδια που δεν καταφέραμε να τα κερδίσουμε παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο”.

- Υπήρχε “μυστικό” για την φετινή εικόνα;
“Νομίζω πως όχι. Το κλειδί ήταν ο προπονητής, το κλίμα στην ομάδα, η πολύ καλή ατμόσφαιρα ακόμα και στα δύσκολα. Τα παιδιά στην ομάδα ήταν εξαιρετικά, στα αποδυτήρια νιώθαμε σαν οικογένεια και αυτό βγήκε και στα παιχνίδια. Ο κ. Παράσχος είχε καταφέρει να μας πείσει να βάλουμε την ομάδα το συνολικό καλό, πάνω από το ατομικό και απέδειξε ξανά ότι είναι ένας τεχνικός που ξέρει να χτίζει ομάδες”.

- Στο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή πέτυχες ένα εξαιρετικό γκολ. Είναι από τα καλύτερα της καριέρας σου;
“Σίγουρα ήταν ένα πολύ όμορφο τέρμα, όμως αυτό που μετρά είναι το ότι βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Σημασία έχει να μπει η μπάλα στα δίχτυα, το αν γίνει με όμορφο τρόπο ή όχι έχει λιγότερη αξία. Πάντως μπορώ να θυμηθώ και ένα τέρμα που είχα πετύχει με την Βόρσκλα με ένα φάουλ από περίπου 30 μέτρα”.

- Τέλος ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;
“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Από τους οπαδούς και κυρίως τα παιδιά των Ultras, που μας στήριξαν στην φετινή προσπάθεια, στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή, στους συνεργάτες του, στη διοίκηση και στον πρόεδρο τον κ. Μαθιουλάκη. Εύχομαι ο Πλατανιάς να πάει ακόμα καλύτερα την επόμενη σεζόν και να πετύχει τους στόχους που θα θέσει”."

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ