ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Σε πιο συντηρητικούς ρυθμούς οι Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς στον Πλατανιά

Σε πιο συντηρητικούς ρυθμούς οι Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Ανέβηκαν την Τρίτη οι ρυθμοί στο Μάλεμε αλλά οι Γκνιάτιτς, Κουλιμπαλί μετά το πρώτο μέρος γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρού ρυθμούς. Την Τετάρτη στις προπονήσεις ο Παράσχος.

Ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει το Σάββατο τον ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα των Χανίων να θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα. Οι Κρητικοί είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα καθώς και ο Γκνιάιτις μετέχει στο πρόγραμμα και θα είναι στην διάθεση του Παράσχου.

Την Τρίτη οι ρυθμοί εκγύμνασης ανέβηκαν με τον έμπειρο μέσο και τον Κουλιμπαλί να παίρνουν μέρος στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος και εν συνεχεία να γυμνάζονται μόνοι τους αλλά το Σάββατο θα αγωνιστούν κανονικά.

Απών ήταν και πάλι ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Παράσχος, ο οποίος αντιμετωπίζει μια μικρή αδιαθεσία αλλά την Τετάρτη θα βρεθεί στο Μάλεμε.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά ανέφερε:

"Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια. Μετά το πρόγραμμα αποκατάστασης την Δευτέρα, σήμερα οι ρυθμοί στο Μάλεμε ανέβηκαν, καθώς όλοι οι παίκτες ήταν στη διάθεση του Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και παιχνίδια με σκοπό το σωστό τελείωμα των φάσεων, ενώ ολοκληρώθηκε με διπλό στα 3/4 του γηπέδου.

Ο Γκνιάτιτς ακολούθησε μέρος του προγράμματος και μετά γυμνάστηκε πιο συντηρητικά, ενώ το ίδιο έκανε και ο Κουλιμπαλί, για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε σημάδια κόπωσης.

Τέλος, ο κ. Παράσχος παρέμεινε και σήμερα στο σπίτι του καθώς αντιμετωπίζει μικρή αδιαθεσία, αλλά από αύριο αναμένεται να δώσει και πάλι το παρών στις προπονήσεις".

Μειωμένες τιμές με ΠΑΣ Γιάννινα

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ομάδας των Χανίων θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της αποφάσισε τη μείωση των τιμών στο παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:

"Θέλοντας να ανταποδώσει την στήριξη και την αγάπη των φιλάθλων στα μέχρι τώρα εντός έδρας παιχνίδια, το ΔΣ της ΠΑΕ Πλατανιάς, αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια (Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, 17:15).

Μετά τη νίκη στην Ξάνθη, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της ομάδας μας, απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους να βρεθούν και πάλι στο πλευρό τους, να αποτελέσουν τον επιπλέον παίκτη και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια ακόμα επιτυχία, στο τελευταίο εντός έδρας ματς για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Έτσι, στο πλαίσιο αυτό και ως δώρο στο πνεύμα των ημερών, καθώς οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν, αποφασίστηκε η μείωση των τιμών οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:

Θύρες 1 & 2: 10 ευρώ

Θύρα 3: 5 ευρώ

Για τον τρόπο, τις ώρες και τα σημεία πώλησης ισχύουν τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση που υπάρχει αναρτημένη στο επίσημο site της ομάδας".

Διαρκείας για τον δεύτερο γύρο

Μια ακόμη προσφορά προς τον κόσμο είναι η έκδοση διαρκείας για τον δεύτερο γύρο. Ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ και δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του να πάρουν εισιτήρια διαρκείας σε μειωμένη τιμή αλλά και να αποφύγουν την ταλαιπωρία:

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς με σκοπό την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, ανακοινώνει ότι θα τεθούν σε διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16.

Έτσι κάθε φίλος του Πλατανιά θα μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους εντός έδρας αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος σε προνομιακές τιμές, αποφεύγοντας παράλληλα την ταλαιπωρία από την διαδικασία που χρειάζεται για την αγορά εισιτηρίου, καθώς και τις ουρές στα εκδοτήρια.

Παράλληλα οι φίλοι της ομάδας μας εξασφαλίζουν από τώρα θέση στα μεγάλα ραντεβού του Πλατανιά στον δεύτερο γύρο με ΑΕΚ (16η αγ.), Ολυμπιακό (18η αγ.), Παναθηναϊκό (20ή αγ.), Αστέρα Τρίπολης (21η αγ.) και ΠΑΟΚ (30ή αγ.), καθώς και στις υπόλοιπες κρίσιμες αναμετρήσεις στα Περιβόλια.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για το 2ο γύρο είναι οι εξής:

VIP: 300 €
Θύρες 1 & 2: 150 €
Θύρα 3: 80 €".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ