ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ρόκα: "Δεν έχουμε παίκτη να κάνει τη διαφορά"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ρόκα EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανουέλ Ρόκα υποστήριξε μετά την ήττα από την ΑΕΚ ότι στον Πλατανιά δεν υπάρχει ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Ισπανός προπονητής επικαλέστηκε Λαμία και Ατρόμητο.

Μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ με 0-3 στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής του Πλατανιά Μανουέλ Ρόκα είπε στη συνέντευξη Τύπου: "Ηρθαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, όσον αφορά τον εαυτό μας. Ηξερα ότι είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουμε το μηδέν και να πάρεις βαθμό εδώ. Είπα στους παίκτες ότι έχουμε πολλά πράγματα να κερδίσουμε και πως έπρεπε να έχουμε τις βάσεις σε άμυνα και επίθεση. Είναι δύσκολο να πετύχεις αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην καλύτερη φετινή ομάδα.

Κρατήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, παρόλο που η διαφορά ήταν μεγάλη. Ηξερα ότι μπορούσαμε να κρατήσουμε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Δεν το καταφέραμε. Δικαιώθηκε η ΑΕΚ. Συγχαρητήρια για την ΑΕΚ, παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια που είχε εδώ".

Για το τι έχει φταίξει και ο Πλατανιάς δείχνει φέτος αυτή την εικόνα:

"Εχουμε αλλάξει πολλούς παίκτες. Όταν αλλάζεις τόσους παίκτες θέλουν να προσαρμοστούν. Δεν έτυχε να έχουμε προσωπικότητες για να κάνουν το κάτι παραπάνω και να φτιάξουν φάσεις. Πρέπει να χτίσουμε την ομάδα. Πρέπει να παίξουμε όλοι μαζί. Δεν έχουμε έναν παίκτη που να κάνει τη διαφορά. Πρέπει να δουλεύεις ομαδικά. Σε αυτό δίνω έμφαση".

Για το αν έχει πρόβλημα στο γκολ η ομάδα του:

"Ναι. Οι ομάδες έχουν δυο τρόπους να πάρουν βαθμούς. Ο πρώτος είναι να βγεις μπροστά και ο δεύτερος να είσαι πίσω και έχοντας 2-3 παίκτες με προσωπικότητα να φέρνουν το κάτι παραπάνω. Η Λαμία έχει δυο Ισπανούς, ο Ατρόμητος το ίδιο. Σε εμάς είτε κάποιοι παίκτες δεν προσαρμόστηκαν, είτε δεν υπάρχει η ομαδικότητα, πρέπει να πάμε στη συνεργασία και την ομαδικότητα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ