ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πωλητήριο σε τρεις στον Πλατανιά

Πωλητήριο σε τρεις στον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Πλατανιά έχουν ενημερώσει τους εκπροσώπους των Μπανανά, Κουλιμπαλί και Μιλούνοβιτς ότι αν έφερναν μια αξιόλογη πρόταση θα αποχωρούσαν από τα Χανιά.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί δεν είναι ο μόνος παίκτης στον οποίο έχουν βάλει "πωλητήριο" στον Πλατανιά όπως άλλωστε τόνισε και ο ίδιος την Παρασκευή με δηλώσεις του στο εξωτερικό. Στην ίδια λίστα βρίσκονται και οι Μπανανά και Μιλούνοβιτς.

Η διοίκηση της ομάδας των Χανίων έχει ενημερώσει τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών πως το ιδανικό θα ήταν να βρουν μια πρόταση που θα ικανοποιήσει και τον Πλατανιά και να αποχωρήσουν στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αυτό συνέβη γιατί τα συμβόλαια και των τριών λήγουν το καλοκαίρι του 2017, οπότε από τον Γενάρη θα μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν ως ελεύθεροι.

Για αυτό και τον Πλατανιά θα ήθελαν να αποκομίσουν ότι το δυνατό περισσότερο από την πώληση των τριών ποδοσφαιριστών που δεν φαίνονται διατεθειμένοι να συζητήσουν για ανανέωση των συμβολαίων τους γνωρίζοντας ότι μπορούν να εξαργυρώσουν την παρουσία τους μετά από δυο καλές χρονιές στην Super League.

Μάλιστα και οι τρεις βρίσκονται στο στόχαστρο κάποιων ομάδων από την Super League αλλά και του εξωτερικού που όμως δεν είναι διατεθειμένες να δώσουν χρήματα στον Πλατανιά και θα έκαναν την κίνηση τους μόνο για να τους αποκτήσουν ως ελεύθερους ή με ένα μικρό αντίτιμο.

Πλην του Κουλιμπαλί ο οποίος εξάλλου δήλωσε ότι βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας της Super League και ο Μπανανά αρέσει στον Αστέρα αλλά οι Αρκάδες δεν πρόκειται να κάνουν καμία κίνηση μέχρι να δουν τι θα γίνει.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ