ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πρώτη κίνηση με Σωτηρίου ο Πλατανιάς

Πρώτη κίνηση με Σωτηρίου ο Πλατανιάς

Στην απόκτηση του Δημήτρη Σωτηρίου για την ενίσχυση στην θέση του τερματοφύλακα προχώρησε ο Πλατανιάς με τον πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα να υπογράφει διετές συμβόλαιο με την ομάδα των Χανίων.

Μετά τις ανανεώσεις με τους Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα και Μενδρινό η ΠΑΕ Πλατανιάς αθόρυβα προχώρησε και στην πρώτη του φετινή μεταγραφή καθώς απέκτησε τον Δημήτρη Σωτηρίου ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 28χρονος γκολκίπερ ήρθε να ενισχύσει τους τερματοφύλακες της ομάδας και να πλαισιώσει τον Ολιμπά ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει και τη φετινή σεζόν ως ο βασικός γκολκίπερ του Πλατανιά.

Ο Σωτηρίου υπέγραψε διετές συμβόλαιο και εν συνεχεία υπήρξε η σχετική ανακοίνωση αλλά και δηλώσεις του 28χρονου τερματοφύλακα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των Χανίνων.

Η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε:

"ΗΠ.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίωνανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακαΔημήτρη Σωτηρίου, ο οποίος, αφού πέρασε σήμερα με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Π.Α.Ε., κ.Μανώλη Μαθιουλάκη(φωτογραφία).

Ο Δημήτρης Σωτηρίου γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1987, έχει ύψος 1,86 και είναι 83 κιλά.

Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων της Ελλάδας.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρώτη κίνηση με Σωτηρίου ο Πλατανιάς

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο και εν συνεχεία αγωνίστηκε διαδοχικά με τις ομάδες του Φωστήρα, της Λάρισας, του Εθνικού, της Λάρισας, του Ερμή Αραδίππου (Κύπρος) και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με τονούμερο 32.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Δημήτρης Σωτηρίου, μιλώντας στηνεπίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, επεσήμανε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τη μεταγραφή μου. Είναι μια πολύ καλή επιλογή, γιατί ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα χωρίς οικονομικά προβλήματα, μια ομάδα τίμια, στην οποία θα ήθελε να εργαστεί κάθε ποδοσφαιριστής, γιατί του παρέχει τα πάντα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Πλατανιά και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Μαθιουλάκη και την τεχνική ηγεσία της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Είμαι σίγουρος ότι θα τους δικαιώσω για την επιλογή τους»".

Πρώτη κίνηση με Σωτηρίου ο Πλατανιάς

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ