ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πρόβλημα με τρεις στον Πλατανιά

Πρόβλημα με τρεις στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Οι Σελίν, Ιτούα και Μαχαμάτ δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα και η παρουσία των δυο πρώτων στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι αμφίβολη.

Με τρεις απουσίες επανήλθε στις προπονήσεις ο Πλατανιάς μετά την επικράτηση επί της Καλλονής. Ο Γιώργος Παράσχος δεν είχε στην διάθεση του τους Σελίν, Ιτούα και Μαχαμάτ με τους δυο πρώτους να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών και τον τρίτο να έχει εξασφαλίσει άδεια για να μεταβεί στην Γαλλία. Οι Σελίν, Ιτούα είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο και όλα θα εξαρτηθούν ανάλογα με το πως θα κυλήσουν οι θεραπείες των επόμενων ημερών.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για την ομάδα μας, μετά το ρεπό που έδωσε ο Γιώργος Παράσχος την Κυριακή στους παίκτες ως «ανταμοιβή» για την πολύτιμη νίκη, αλλά και για την προσπάθεια στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Καλλονή.

Πλέον το μυαλό όλων στον Πλατανιά στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 10η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16, το Σάββατο 7.11.15 στις 15.00. Μια ακόμα δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του φετινού πρωταθλήματος.

Όσοι παίκτες είχαν αγωνιστεί το Σάββατο πήραν μέρος μόνο στο ξεκίνημα της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Θεραπεία έκαναν ο Σελίν (τράβηγμα), αλλά και ο Ιτούα (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Μαχαμάτ, που έχει πάρει άδεια και βρίσκεται στην Γαλλία".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ