ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Προσφυγή κατά Πλατανιά ο Παπανικολάου

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 19χρονος μέσος, Γιάννης Παπανικολάου, κατέθεσε προσφυγή κατά του Πλατανιά με την ομάδα των Χανίων να διαλύεται σιγά-σιγά.

Ο Πλατανιάς έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά από τη Super League Σουρωτή στη Football League και το ρόστερ της ομάδας των Χανίων παρουσιάζει διαλυτικά σημάδια, τρεις "στροφές" πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, μόλις τη Δευτέρα (16/4) οι παίκτες του Πλατανιά ενημέρωσαν τον Γιάννη Χατζηνικολάου για την απόφαση τους να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις λόγω των οφειλών που υπάρχουν προς αυτούς.

Ο 19χρονος μέσος, Γιάννης Παπανικολάου, κατέθεσε προσφυγή κατά της ομάδας για οφειλές προς τον ίδιο. Φόρεσε 12 φορές σε επίπεδο Super League Σουρωτή τη φανέλα της ομάδας την τρέχουσα σεζόν και πέτυχε ένα γκολ (στην ήττα από τον Ολυμπιακό) και τρεις στο Κύπελλο Ελλάδας την τρέχουσα σεζόν.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε την ομάδα από τους δικούς του λογαριασμούς στα social media: "Ευχαριστώ τον κόσμο του Πλατανιά που με στήριξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Σας εύχομαι ολόψυχα να ξαναδείτε την ομάδα όπως την ονειρεύεστε. Να σας έχει ο θεός καλά. Σα δεν φτάσει ο άνθρωπος στο χείλος του γκρεμού, δεν βγάζει στην πλάτη του φτερούγες να πετάξει" .

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ