ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Προπόνηση σε συνθήκες αγώνα στον Πλατανιά

Προπόνηση σε συνθήκες αγώνα στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος ήθελε να δει από τους παίκτες του πάθος και ένταση όπως και στα παιχνίδια και για αυτό την Πέμπτη το πρόγραμμα είχε διπλό διάρκειας μιας ώρας.

Έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του, πλην του Σελίν που θα είναι το Σάββατο στα Χανιά και δεν υπολογίζεται για το ματς με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Παράσχος θέλησε να δει στην προπόνηση ένταση και πάθος. Όπως αυτό που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές του στην διάρκεια των αγώνων.

Για αυτό και στο πρόγραμμα υπήρχε δίτερμα διάρκειας μιας ώρας με τον έμπειρο τεχνικό να ζητάει από τους παίκτες του να το αντιμετωπίσουν όπως τα κανονικά ματς.

Στην διάρκεια του εξάλλου έκανε πρόβες ενδεκάδας για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του Σελίν που δεν θα αγωνιστεί και βλέποντας επίσης και κάποια άλλα πράγματα που έχει στο μυαλό του.

Ο Παράσχος μοίραζε μπράβο όπου έπρεπε και έκανε τις αντίστοιχες παρατηρήσεις όταν έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να είναι συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πραγματοποιήθηκε το πρωί η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας για το 2015, με φόντο την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στα Περιβόλια, την πρώτη για την νέα χρονιά.

Στόχος του Πλατανιά δεν είναι άλλος, από το να ξεκινήσει με το δεξί το 2016, απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο, όπως είναι η Ενωση.

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έβαλε για μια ακόμα φορά τους παίκτες στον στίβο… μάχης, καθώς το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα το οποίο κράτησε σχεδόν μια ώρα.

Σε συνθήκες αγώνα, λοιπόν, ο προπονητής της ομάδας μας είδε από τους ποδοσφαιριστές του, το πάθος και την ένταση που θέλει να έχουν και στα επίσημα παιχνίδια, δίνοντας τους πολλές φορές συγχαρητήρια για την εφαρμογή των όσων γίνονται στις προπονήσεις, αλλά και με αρκετές παρατηρήσεις όταν δεν έμενε ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Σελίν, ο οποίος έχει άδεια και θα επιστρέψει το Σάββατο".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ