ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Προειδοποιήσεις από Μαθιουλάκη στους παίκτες

Προειδοποιήσεις από Μαθιουλάκη στους παίκτες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μεγαλομέτοχος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης, έθεσε τους παίκτες της ομάδας προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας της σεζόν και περιμένει βελτίωση, αλλιώς τον Γενάρη θα υπάρξουν συνέπειες.

Η κακή πορεία του Πλατανιά στο πρωτάθλημα έφερε το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Παράσχο, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης, έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους και προειδοποίησε πως τον Ιανουάριο θα υπάρξουν συνέπειες, αν δεν δει την απαιτούμενη αγωνιστική και βαθμολογική βελτίωση.

"Στην ομάδα έγινε μια μεγάλη αλλαγή με την αποχώρηση του προπονητή. Από δω πέρα, ζητάω από τον καθέναν σας να προσπαθήσει για το καλύτερο. Να ξέρετε ότι όποιος δεν παρουσιάσει βελτίωση, θα υποστεί συνέπειες τον Γενάρη. Αλλάξτε εικόνα, αλλιώς θα υπάρχουν συνέπειες.

Προπονητής θα είναι ο Νίκος Μαναρώλης, μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση. Περιμένω από εσάς να αλλάξετε αγωνιστικό πρόσωπο και να παρουσιαστείτε πολύ καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια, διαφορετικά θα έχουμε αλλαγές", φέρεται να τους είπε, θέλοντας να τους ξυπνήσει ενόψει της συνέχειας, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ολυμπιακό (5/11, 15:00) στο Φάληρο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ