ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Portland Timbers καλούν Μπανανά

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

H ομάδα του MLS, Portland Timbers, έχει καταθέσει πρόταση στον Γιαγιά Μπανανά σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr και πλέον εξαρτάται από τον Πλατανιά η έκβαση της υπόθεσης.

Η εξαιρετική σεζόν του Πλατανιά φαίνεται τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ομάδας από την Κρήτη, ο Γιαγιά Μπανανά έχει πρόταση από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 25χρονος διεθνής Καμερουνέζος αμυντικός έχει δεχθεί πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας από την ομάδα του MLS, Portland Timbers. Πρόταση στην οποία δείχνει ιδιαίτερα θετικός.

Το συμβόλαιο του Μπανανά με τον Πλατανιά λήγει τον προσεχή Ιούνιο, δηλαδή ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί από τις αρχές του τρέχοντος έτους τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Portland Timbers θέλουν τον παίκτη από τώρα, καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις τους για το MLS ξεκινούν στις αρχές Μαρτίου. Συγκεκριμένα, στις 4 Μάρτη υποδέχονται τη Minnesota United. Ο Πλατανιάς θα είναι και την επόμενη σεζόν στη Super League, δύσκολα θα μπει στα playoffs, ενώ εκκρεμεί και η ρεβάνς του προημιτελικού με την ΑΕΚ.

Εν ολίγοις, έχει ξεκαθαρίσει με τους στόχους για τη φετινή σεζόν και η έκβαση της υπόθεσης εξαρτάται από την ίδια την ομάδα. Αν δηλαδή θα δεχθεί να αφήσει τον παίκτη να φύγει πριν τη λήξη του συμβολαίου του ή εάν η ομάδα από το Πόρτλαντ θα δώσει χρήματα για να επιταχύνει τις διαδικασίες.

Οι Portland Timbers ιδρύθηκαν το 2009 και έχουν κατακτήσει το Κύπελλο του 2015. Είναι μια ομάδα με πολλές εθνικότητες στο ρόστερ της (Τζαμάικα, Λιθουανία, Κόστα Ρίκα, Αργεντινή, Νιγηρία, Κένυα, Κολομβία, Αγγλία και Νέα Ζηλανδία).

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ