ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πήρε Ιτούα για δυο χρόνια

Πήρε Ιτούα για δυο χρόνια

Ο Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή του Πλατανιά καθώς την Τρίτη έπεσαν οι υπογραφές, ανακοινώθηκε, και αναχώρησε για το Καρπενήσι όπου προετοιμάζεται η ομάδα των Χανίων.

Παίκτης του Πλατανιά και επίσημα είναι από την Τρίτη το μεσημέρι ο Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούτα με τον 26χρονο άσο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο δυο ετών με την ομάδα των Χανίων. Ο Κονγκολέζος αμυντικός μάλιστα αναχώρησε ήδη για το Καρπενήσι ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα του Πλατανιά και να πάρει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα (Bernard Onanga Itoua), ο οποίος, αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του (φωτογραφία), μετέβη σήμερα αργά το μεσημέρι στο Καρπενήσι προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας, που πραγματοποιεί ήδη το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 7/9/1988) από το Κονγκό, με γαλλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1,85 μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Ιτούα ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 από τις Ακαδημίες της γαλλικής Οσέρ, ενώ την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στη γερμανική Έλβερσμπεργκ (Γ” εθνική κατηγορία).

Αναλυτικότερα, η ποδοσφαιρική του διαδρομή έχει ως εξής:
2003 – 2008: Ακαδημίες Οσέρ.
2008 – 2010: Οσέρ Β’.
2010 – 2011: Οσέρ.
2011 – 2012: Λίτεξ Λόβεξ.
2012 – 2013: Χάποελ Ραμάτ Γκαν.
2013 – 2014: Έλβερσμπεργκ".

Συνεχίζουν το ψάξιμο

Σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας των Χανίων ο Γιάννης Χριστόπουλος συνεχίζει το ψάξιμο για να βρει τις λύσεις που επιθυμεί ώστε να στελεχώσει το ρόστερ με παίκτες που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά για την ομάδα του Πλατανιά.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ