ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πετυχημένη η επέμβαση για Γιακουμάκη στον Πλατανιά

Πετυχημένη η επέμβαση για Γιακουμάκη στον Πλατανιά

Ο Γιώργος Γιακουμάκης υποβλήθηκε την Δευτέρα (7/12) σε εγχείριση για την αποκατάσταση στο γόνατο του και άμεσα θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Ο άτυχος άσος του Πλατανιά, Γιώργος Γιακουμάκης, υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (7/12) σε απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση στο γόνατό του, στο Metropolitan.

Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας των Χανίων αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τρίτη (8/12) από το νοσοκομείο και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Φυσικά θα χρειαστούν τουλάχιστον έξι μήνες για να είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι ενώ θα χάσει όλη τη φετινή σεζόν.

Με τον νεαρό άσο επικοινώνησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μανώλης Μαθιουλάκης, ο οποίος του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και οι συμπαίκτες του, ενώ από την ΠΑΕ στο πλευρό του ήταν ο γενικός διευθυντής, Φάνης Ξηνταβελόνης.

Ο ίδιος, δεν χάνει την αισιοδοξία του, και σε όσους επικοινώνησαν μαζί του τόνισε ότι θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός στα γήπεδα με τη φανέλα του Πλατανιά.

Όλα εντάξει με Σελίν, ανεβάζει ρυθμούς ο Γκνιάτιτς, κλινήρης ο Παράσχος

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Πλατανιά ξεκίνησαν τη Δευτέρα την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Χανιά. Όσοι είχαν αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κατοχής.

Ο Σελίν που είχε χτυπήσει στο κεφάλι στην Ξάνθη και έκανε ράμματα πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, ενώ ο Γκνιάτιτς ακολούθησε ατομικό, φορώντας όμως ποδοσφαιρικά παπούτσια και ανεβάζοντας ρυθμούς στο τρέξιμο.

Η προπόνηση της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γκουτσίδη, βοηθού του κ. Παράσχου, καθώς ο τελευταίας αντιμετωπίζει μια μικρή αδιαθεσία και έμεινε σπίτι του.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ