ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Περιμένουν τον Τζιλβάν για το ματς με τον ΟΦΗ

Περιμένουν τον Τζιλβάν για το ματς με τον ΟΦΗ
Τζιλβάν INTIME SPORTS

Το ιατρικό επιτελείο του Πλατανιά έχει πέσει πάνω στον Τζιλβάν προκειμένου να προλάβει να δώσει το παρών στο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Σαν έναν πρόωρο "τελικό" αντιμετωπίζουν όλοι στο στρατόπεδο του Πλατανιά το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ και οι παίκτες της ομάδας των Χανίων ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Όλο το ιατρικό επιτελείο έχει πέσει πάνω στον Τζιλβάν και στο κατά πόσο θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει για να δώσει το παρών στο παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλείου.

Και αυτό γιατί οι Αγκιλέρα, Μπανανά και Τόρες που δεν ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας των Χανίων στο Αγρίνιο γυμνάστηκαν κανονικά την Πέμπτη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Αγωνιστικά παιχνίδια περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως βασικοί στον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Στην προπόνηση, που διεξήχθη το μεσημέρι στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του, συμμετείχαν κανονικά οι Αγκιλέρα, Μπανανά και Τόρες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γουνδουλάκης, Σέχου και Τζίλβαν. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 15.00, στο Μάλεμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ