ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Περιμένει τέσσερις την Παρασκευή

Περιμένει τέσσερις την Παρασκευή

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν είχε στην διάθεση του την Πέμπτη πέντε ποδοσφαιριστές που για διαφορετικούς λόγους ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αλλά θα περιμένει και την προπόνηση της Παρασκευής.

Με πολλά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά την Πέμπτη καθώς ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν είχε στην διάθεση του πέντε ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Νιέπλιακ, Μιλούνοβιτς, Τόρες, Σέχου και Γουνδουλάκη.

Το καλό για τον Γιάννη Χριστόπουλο είναι πως μόνο ο Νιέπλιακ είναι σίγουρα εκτός μάχης για το παιχνίδι με την Κέρκυρα και πως η κατάσταση των υπολοίπων θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Παρασκευής. Όποιος δώσει το παρών τότε θα τεθεί και στην διάθεση του νεαρού τεχνικού όποιος δεν προπονηθεί ούτε την Παρασκευή τότε δύσκολα θα μπορέσει να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Έμφαση στην τακτική έδωσε και σήμερα ο Γιάννης Χριστόπουλος, κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε.

Κανονικά προπονήθηκε ο Περιστερίδης, θεραπεία ακολούθησαν οι Μιλούνοβιτς, Νέπλιακ, ατομικό πρόγραμμα οι Τόρες, Σέχου και Γουνδουλάκης.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα, στο Μάλεμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ