ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πειθαρχική δίωξη στον Πλατανιά από Σιμιτζόγλου

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του Πλατανιά για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος διαιτητών μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας, με την ομάδα των Χανίων να στέκεται δυο πέναλτι που κέρδισε το "τριφύλλι" σε εκείνο το ματς. Το ένα γιατί είχε προηγηθεί χέρι του Άλτμαν και το δεύτερο επειδή ήταν ανύπαρκτο.

Αφού διερωτήθηκαν στον Πλατανιά αν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για την ομάδα από τον Βαγγέλη Γραμμένο και την ΚΕΔ, στην συνέχεια ανέφεραν πως " Δεν υπάρχει λόγος να ορίζουν μισθοφόρους, όπως οι Ζαχαριάδης, Βάτσιος, Τζοβάρας, Μπλάνας, Διαμαντόπουλος".

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίαείχε προχωρήσει σε καταγγελία προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ κατά του Πλατανιά και εκείνος άσκησε δίωξη εναντίον της ομάδας για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρων διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Πλατανιάς για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1, 2 και 3, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα σε συνδυασμό με το άρθρο 24 παρ. 1, 2, 3, 4 του Κώδικα Δεοντολογίας".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ