ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Τυχεροί στα δοκάρια, εύχομαι να παραμείνει ο Απόλλων"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος παραδέχθηκε ότι ο Πλατανιάς ήταν τυχερός στις φάσεις των δύο δοκαριών του Απόλλωνα, για τον οποίο ευχήθηκε να παραμείνει στην Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Πλατανιά επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη:

"Πιστεύω ότι ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, κυρίως για τους γηπεδούχους. Στο πρώτο είμαστε πολύ καλοί, εκτός από το γκολ φτιάξαμε και άλλες φάσεις αλλά δεν είμαστε καλοί στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ είχαμε πει ότι ο Απόλλων θα μας πιέσει, στο πρώτο εικοσάλεπτο ήμασταν μέτριοι και δώσαμε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να κάνει τα δοκάρια. Εκεί ήμασταν τυχεροί. Εάν εκεί μας είχαν ισοφαρίσει, ίσως και να χάναμε. Μετά την αποβολή το έργο μας έγινε πιο εύκολο.

Να πω και κάτι για τους διαιτητές. Σφυρίζουν πάρα πολλά φάουλ και δεν αφήνουν να υπάρχει ρυθμός στο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα, έλειπε πολλά χρόνια από την πρώτη κατηγορία και του εύχομαι να παραμείνει", τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για την δυσκολία στο γκολ:

"Το σκοράρισμα δεν είναι οι παίκτες, αλλά θέμα ικανότητας. Δυστυχώς δεν είμαστε καλοί στο γκολ. Εγώ αυτό το ρίχνω στην ικανότητα των παικτών μας. Δεν ξέρω πως μπορεί να λυθεί αυτό το θέμα, σαν προπονητής μπορείς να επεμβαίνεις παντού αλλά όχι στο σκοράρισμα γιατί είναι έμφυτο του καθενός".

Για την κακή εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου:

"Ήμασταν πολύ χαλαροί. Γυρίσαμε πάρα πολύ πίσω αδικαιολόγητα. Ο Απόλλων με μεγάλες μπαλιές έφερε την μπάλα στην περιοχή μας και τα πολλά φάουλ που σφυρίχτηκαν δεξιά και αριστερά μας δημιούργησαν τις ευκαιρίες".

Για την αλλαγή του Κοροβέση:

"Δεν έχει κάτι. Δέχτηκε ένα χτύπημα στο ματς αλλά τον έβγαλα γιατί ήταν κουρασμένος".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Υπνώτισε τον Απόλλωνα και κέρδισε 1-0 στην Ριζούπολη ο Πλατανιάς

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ