ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα θα τους πάρουμε αλλού"

Παράσχος: "Τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα θα τους πάρουμε αλλού"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος υποστήριξε ότι η ομάδα του έκανε ότι περνούσε από το χέρι για να ανοίξει την άμυνα της Βέροιας αλλά δεν τα κατάφερε έχοντας πρόβλημα στην τελική πάσα. Εμφανίστηκε σίγουρος ότι αν ο Πλατανιάς συνεχίσει έτσι θα μπορέσει να πάρει αλλού τους βαθμούς στη συνέχεια.

Περισσότερο η απώλεια των δυο ποδοσφαιριστών του, Γκνιάτιτς και Γιακουμάκη, και λιγότερο η απώλεια των δυο βαθμών στοίχισε στον Γιώργο Παράσχο σύμφωνα με τις δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού μετά την αναμέτρηση με τη Βέροια. Και αυτό γιατί οι παίκτες της ομάδας των Χανίων τα έδωσαν όλα και προσπάθησαν πάρα πολύ κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας για να πάρουν τη νίκη.

Ο Παράσχος χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση και σε ερώτηση για τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές υποστήριξε πως υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για τον τραυματισμό του Γιακουμάκη και φόβοι ότι έχει πειραχθεί το γόνατο του.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα εγώ θα δώσω πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά. Νομίζω ότι κάναμε σήμερα ότι ήταν δυνατόν για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παρόλο ότι είχαμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, δυστυχώς είναι κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά μετά το ματς με τον Πανιώνιο, μας συνέβη και σήμερα. Παρόλα αυτά νομίζω είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και στα δυο ημίχρονα. Δεν ήμασταν καλοί στην τελική μας προσπάθεια παρόλο που διασπάσαμε τον αντίπαλο πολλές φορές από τα πλάγια, αριστερά, δεξιά και κυρίως από την δεξιά μας πλευρά.

Από εκεί και πέρα δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ για να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε πραγματικά απ' αυτό το παιχνίδι. Εγώ δεν απογοητεύομαι, συνεχίζουμε την δουλειά μας. Νομίζω ότι η ομάδα τους βαθμούς που έχασε σήμερα θα τους πάρει κάπου αλλού. Αρκεί να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα που παρουσιάσαμε και σήμερα στο παιχνίδι".

Έχετε κάνει έξι αναγκαστικές αλλαγές στα τελευταία τρία ματς είναι τυχαίο ή υπάρχει κάτι άλλο;
"Τι άλλο δηλαδή; Να κάνουμε ένα ευχέλαιο. Τώρα από εκεί και πέρα καμιά φορά τα βάζουμε και με τους διαιτητές, δηλαδή όταν συγκρούστηκε ο Μπανανά με τον Σωτηρίου ενώ υπάρχει το οφσάιντ πολύ πιο γρήγορα, άργησε να σφυρίξει. Άμα σφύριζε πολύ πιο γρήγορα από την στιγμή που έβλεπε ότι πάνε και στη μονομαχία οι δυο παίκτες μας δεν θα γινόταν τίποτα. Δυστυχώς πληρώνουμε και αυτά τι να κάνουμε".

Στο δεύτερο μέρος είδαμε παρά την κούραση η ομάδα να πλαγιοκοπεί αλλά να μην μπορεί να τελειώσει τις φάσεις;
"Αυτό δεν είναι ρε παιδιά το πρόβλημα μας; Η τελική μας πάσα δυστυχώς. Δηλαδή ο Κουλιμπαλί αν δείτε πόσες διαδρομές έκανε και τι πάσες πήγε να βγάλει. Δυστυχώς δεν του πέρασε ούτε μια, άντε να του πέρασε μόνο μια. Είναι κρίμα. Αν μετρήσετε τα χιλιόμετρα που έκανε αυτό το παιδί μπορεί να έκανε πάνω από 12 και όμως η ουσία είναι η καλή σέντρα για να μπει το γκολ. Και όμως εκεί υστερούμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διαφορετικό, τι να κάνουμε".

Πως κρίνετε το τελικό αποτέλεσμα, θετικό ή αρνητικό;
"Μα έτσι όπως εξελίχθηκε το κρίνω θετικό εγώ. Γιατί αυτά τα παιχνίδια μπορεί να τα χάσεις κιόλας μέσα από ένα στημένο το οποίο μας έκαναν. Γιατί ένα σουτ δεχτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και δυο φορές από στημένες φάσεις κινδυνέψαμε μπορείς να χάσεις κιόλας και να λες ότι δεν πήρα τον βαθμό της ισοπαλίας".

Τι εικόνα έχετε για τους τραυματισμούς των Γκνιάτιτς και Γιακουμάκη;
" Ο Γκνιάτιτς έπαθε διάστρεμμα στο ίδιο πόδι ακριβώς. Για τον Γιακουμάκη ανησυχούμε γιατί βλέπουμε ότι το γόνατο του έχει χαλαρώσει πολύ και δεν ξέρουμε τι θα γίνει".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ