ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος έμεινε ευχαριστημένος απ' την προσπάθεια των παικτών του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως, βάσει ευκαιριών, ο Πλατανιάς θα μπορούσε να είχε πετύχει κι ένα γκολ.

Ο Πλατανιάς με την ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στα Περιβόλια, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Παράσχος σχολίασε την εικόνα του ματς, ενώ υποστήριξε πως, βάσει ευκαιριών, ο Πλατανιάς θα μπορούσε να είχε πετύχει κι ένα γκολ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Το χαρακτηριστικό ήταν η δύναμη και το πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δώσαμε μάχες και οι δύο και νομίζω ότι το ματς είχε καλό ρυθμό. Αμυντικά, καθώς σκοπός ήταν να μην δεχτούμε γκολ, ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι και δεν επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να κάνει ευκαιρίες, αν και προερχόταν από μεγάλα σκορ.

Πάντως τις κλασικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ. Νομίζω ότι και σε αυτό το παιχνίδι δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Όταν έρθει η ρεβάνς θα προσπαθήσουμε το γκολ που δεν πετύχαμε εδώ να το πετύχουμε στο δικό τους γήπεδο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ