ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Θα κάνει πορεία και στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός"

Παράσχος: "Θα κάνει πορεία και στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας του στην ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-1 στο Φάληρο, ενώ εγκωμίασε την ομάδα του Πειραιά.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και την ήττα του Πλατανιά με 3-1, ο Γιώργος Παράσχος αναφέρθηκε στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του, ενώ εξέφρασε την πίστη του πως φέτος η ομάδα του Πειραιά θα πραγματοποιήσει καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία.

"Γενικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχε αρκετές φάσεις. Περιμέναμε τον Ολυμπιακό πάρα πολύ καλό. Πιστεύω ότι φέτος ο Ολυμπιακός δεν θα έχει καμία σχέση με πέρσι. Διαθέτει ποιότητα και ταχύτητα. Νομίζω ότι ο φετινός Ολυμπιακός θα κάνει και πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα θέλαμε να περιορίσουμε την ταχύτητα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, γιατί και οι ακραίοι μπακ και οι ακραίοι κυνηγοί είναι πολύ γρήγοροι.

Ο Τσόρι όμως έδωσε διαφορετική ποιότητα. Προσπαθήσαμε να τον σταματήσουμε, αλλά δεν μπορέσαμε. Δυστυχώς και στη φάση του πρώτου γκολ, και στο δεύτερο, φάνηκε η ποιότητα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Εμείς προσπαθήσαμε για ακόμη μία φορά, αν και βγάλαμε φάσεις, δυστυχώς δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτή την λάθος γενικότερα σκέψη που έχουμε, να μπορέσουμε να κάνουμε την τελική πάσα ή να ξεκολλήσει από το μυαλό μας πότε να σουτάρουμε και πότε να πασάρουμε.

Αυτό το πληρώνουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό με την Μπάγερν. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να συνέλθουμε για να μπορέσουμε αυτά τα λάθη που κάνουμε και τα πληρώνουμε, να τα εξαλείψουμε", είπε αρχικά ο κ. Παράσχος.

Είχατε την ευκαιρία με το πέναλτι να προηγηθείτε...

"Ο Ρομπέρτο όχι μόνο με το πέναλτι που έπιασε, αλλά και σε όλες τις φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, επιβεβαιώθηκε ότι είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Αν έμπαινε το γκολ μπορεί να αντέχαμε λίγο περισσότερο".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ